За нас | MKM БГ ГРУП

За нас

МКМ – БГ ООД е създадена през 2001 година с предмет на дейност внос и търговия със строителни материали.
От 2002 година сме ексклузивен представител за Балканския полуостров на водещата европейска компания ТЕХНО-Николь ( Русия) – производител на битумни хидроизолационни мембрани, битумни керемиди, течни хидроизолационни и пароизолационни материали.
Също така сме отлични партньори на: КРОНОШПАН БЪЛГАРИЯ, производител на OSB и QSB плоскости.

От 2011 г. притежаваме “Рувитекс” ЕООД – единствената в България фабрика за производство на PVC хидроизолационни мембрани за покриви и фундаменти.

building_solutions1

Освен внос и дистрибуция на строителни материали предлагаме проектиране, инженеринг и консултации, относно изработването и монтажа на системи и комплексни решения в строителството на сгради и съоръжения. Инженеринговият екип на компанията отговаря многоцелево на потребностите на пазара и предлага иновативни продуктите и компетентни авангардни решения. Факт от натрупаният многогодишен опит при прилагането в експлоатация на топло- и хидроизолационните системи е големият брой референтни обекти, изпълнени от нас и съвместното ни сътрудничеството с нашите партньори.

Търговският екип осъществява бизнес контакти на територията на цялата страна , като извършва доставки към търговски и строителни фирми, индустриални предприятия и физически лица.

В списъка с клиенти се намират голяма част от водещите в страната строителни фирми и търговски дистрибуторски компании на строителни материали.

Фирмата присъства и на пазарите в Румъния, Сърбия, Русия и Украйна.

За нас е важно клиентите да получат максималната техническа информация при решаването на идейни проекти в строителството или ремонти на съществуващи сгради, както и гаранция за качествено извършен монтаж от специалисти.

Доволният клиент – трудна задача и наша цел , която успяваме да постигнем !

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Call Now ButtonОбади се и поръчай