Фасадни панели | MKM БГ ГРУП

Фасадни панели

fasadni_paneli_Docke-RАко Вие обмисляте облицоването на фасадата на вашия дом със сигурен, красив и съвременен материал, ние ви предлагаме да обърнете внимание на фасадните панели Docke-R, разработени от водещи европейски специалисти на основата на съвременни технологии и иновации в областта на фасадните материали и произведени в най–модерен завод в Русия.

За безспорен фаворит между строителните материали, събрал в себе си уникалните нюанси на природата, несъмнено е признат естественият камък. Но да си позволи покупката му за облицоване на дома си може далеч не всеки. Естественият камък е скъп, със значително тегло и предевява строги изисквания към проекта на къщата.

Технологиите на XXI век направиха възможно използването на покрития за оформяне на фасади, които идеално отразяват природните текстури, притежавайки при това предимствата и експлоатационните характеристики на съвременните материали. Към такива покрития се отнасят руските фасадни панели Docke-R.

Главен принцип на Docke-R да бъде в авангарда на индустрията за производство на довършителни и инженерни материали. Това се отнася не само до използването на най-добрите суровини и производствено оборудване, но и на
спазване на най-високи стандарти за качество. Именно затова в заводите Docke работят най-добрите специалисти, преминали обучение в Германия и Австрия, заводските лаборатории провеждат денонощен контрол на качеството, а логистичният център по-немски точно и бързо се занимава с изпращането на готовата продукция. Дизайнери и маркетолози разработват нови продукти и подобряват готовите, постоянно изненадвайки купувачите с нови и нови възможности за облицоване на дома.

фасадни панели felsСякаш излезли от немските епоси за добри рицари, прекрасни принцеси и непристъпни замъци, колекциите FELS са готови да защитят красотата и сигурността на вашия дом. Внушителният вид на тези панели ще прибави елемент на европейска изисканост и солидност към излъчването на вашите владения.

Не се учудвайте, ако в един момент у вас се появи желание да се отправите на пътешествие по северните морета или да чуете песента на истински трубадури, нали притежателите на истински замъци понякога са длъжни да се отправят на поход за вдъхновение и нови впечатления!

Разгледайте колекция FELS

фасадни панели bergВие предпочитате класиката, но заедно с това искате, фасадата на вашия дом да се откроява на общия фон? На ваше разположение са цели пет цветови варианти на панели, имитиращи класическата тухла. Само помислете, колко сили и средства би ви се наложило да изразходвате за облицоването на вашия дом с истински тухли. Сега този проблем е решен.

Колекцията фасадни панели BERG ще позволи да придадете представителен вид даже на най-обикновената вила. Представете си почудата на съседите, когато пристигайки в поредните почивни дни, те ще видят на мястото на вашия дом новичка тухлена сграда.

Пет цветови варианта – от класическото тухлено червено до богатите багри на кафявото и сивото – има на какво да се завижда! Разгледайте Колекция BERG

фасадни панели stein1Нашето специално предложение – разкошен слоест пясъчник. Панелите от колекцията STEIN прекрасно имитират този природен материал, който се използва за облицоване на най – съвременните еднофамилни къщи, на фундаменти и огради. Уверени сме, че петте превъзходни класически цвята ще се харесат както на мъжете, така и на жените.

Само се вслушайте в техните названия – бронзов, кехлибарен, млечен, есенна гора. Цялата красота на природата е готова да навлезе във вашите фамилни владения!

Не си отказвайте удоволствието да бъдете художник – колекцията STEIN е създадена специално за творчески хора – комбинирайте, фантазирайте, творете!

Разгледайте Колекция STEIN

burg1Имитация на естествен, обработен ръчно, дялан камък – в днешно време е най–модерната тенденция в облицоването на вили.

Такава облицовка ще подчертае индивидуалността на собственика, а възможността да се съчетаят фактурите на шест различни цвята ще позволи да се създаде действително уникален, не приличащ на нито един от съседните домове, шедьовр.

Вие някога мечтали ли сте направите серенада под балкона на собствения си замък? Сега имате такава възможност.
Колекцията BURG е ключ към вашия фамилен замък!

Разгледайте Колекция BURG

Фасадните панели Docke-R

  • Производството на този материал се осъществява от полимери по метода на леене под налягане, което осигурява здравина и гарантира срок на годност не по-малко от 50 години.
  • Използват се за цялостно оформяне на фасадата, облицоване на фундамента, подчертаване на архитектурни детайли.
  • Не изисква ремонт, боядисване, импрегниранене.
  • Монтират се бързо, за поставянето им не се изискват специални умения.
  • Естествените текстури и широката цветова палитра предоставят възможности за творчество при създаване дизайна на фасадата.
  • Превъзходно се съчетава с други видове продукти от асортимента.

При разработване дизайна на фасадните панели (цокълен сайдинг) Docke-R са използвани триизмерни модели на естествен камък, прилаган при строителството на немските замъци. Именно затова колекцията цокълен сайдинг се нарича Burg (Замък), Berg (Планина), Stein (Камък), Fels (Скала) като признание на голямото майсторство на средновековните архитекти и строители.

Обичаната и използвана навсякъде тухла. Камъкът, грубо одялан ръчно. Природният пясъчник от бреговете на европейските реки. Толкова привлекателни и толкова различни теструри и цветове. Но резултатът от тяхното използване е един – съвременна и потресаващо красива фасада на вашия фамилен замък.
Използвайте фасадните панели само за облицоване на цокъла или на цялата фасада, съчетайте ги с естествени материали и винилов сайдинг и се наслаждавайте на отличния резултат!

Имате възможност да избирате между повече от 20 естествени цвята и цели четири колекции тестури. Възползвайте се от услугите на нашия виртуален дизайнер или програмата Docke Designer за устройства работещи с операционната система Android и изберете именно вашия вариант за облицоване.

Не пропускайте възможността да направите своя дом неповторим. Повярвайте, използването на фасадните панели Docke-R е ефектно, дълготрайно и не струва скъпо.

Видео за монтаж на фасадни панели

Обицоването с фасадни панели е достатъчно прост процес. Той обаче изисква точно спазване на инструкцията за монтаж.

Предлагаме ви да се запознаете с видеурока за работа с фасадни панели. Моля, строго спазвайте техниката за безопастност за работа нависоко.

Video:

Предимства на фасадните панели

Сподели:

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Call Now ButtonОбади се и поръчай