Винил? Още ли тази дума създава недоверие?

1 ноември, 2019 | Сподели: |

Видовете настилки са много. Изборът е огромен, а за цените нека да не коментираме. Декоративните настилки от винил набират популярност, но много хора не са запознати с характеристиките на материала. Възможностите и устойчивостта на продуктите от поливинил хлорид са неоспорими и възхитителни. Ето защо трябва да погледнете по друг начин на виниловите настилки и сериозно да помислите за инсталирането им във вашия дом. Сами се убедете във функционалността на този продукт:

  • Външен вид: Днешната винилова настилка се предлага в голямо разнообразие от цветове и дизайн. Може да се отпечатва, за да имитира естествен камък, твърдо дърво, керамика и други популярни материали за подови настилки.
  • Издръжливост: Виниловата настилка е впечатляваща по отношение на дълготрайността. Тя е напълно водоустойчива, така че няма да бъде повреден от разливи или течове.
  • Лесна грижа: Всичко, което е необходимо, е ежедневното почистване със сух моп и понякога избърсване с мокър моп за премахване на упоритите замърсявания.
  • Стойност: Много собственици на жилища се изумяват как декоративната подова настилка от винил може да копира скъпи подови материали като камък и твърда дървесина, като същевременно осигурява дълготрайност, от която се нуждаят заетите семейства в помещения с голям трафик.

Една от любимите ни характеристики на подови настилки от твърда дървесина е способността му да отговаря на всеки тип декор – а виниловите настилки правят това още по-добре. Виниловите настилки могат да се инсталират във всяко едно помещение във вашия дом, в мокри помещения, на тераси, обществени сгради с натоварен трафик. Могат да отговорят на претенциите за всеки вид дизайн и да паснат чудесно.

Декоративните настилки от винил ще променят мнението ви за алтернативните настилки. Те са лесни за монтаж, сравнително евтини, устойчиви на механични и природни влияния, с много на брой възможности за декорация. Когато ги видите в действие ще се убедите, че с тази настилка вашето помещение буквално ще оживее под краката ви.

Източник: www.dumaplast.comОбади се и поръчай