Интериорни врати от модулни панели

2 октомври, 2019 | Сподели: |

Интериорните врати са изключително важен елемент във всеки дом. Освен красив и модерен завършек, интериорните врати трябва да бъдат устойчиви и здрави, за да могат да са дългосрочен спътник в дизайна на всяко помещение във Вашият дом.

Интериорни врати от модулни панели

Сред голямото разнообразие от интериорни врати на пазара, ще обърнем внимание на вратите предлагани от МКМ BG. Интериорни врати с модулни панели, чийто дизайн представлява рамка, в която се разполагат хоризонтални и вертикални модулни панели. Здравината на тази конструкция зависи от броя на използваните елементи ( 3 или повече)
Едно от многото предимствата на този вид интериорни врати е модулното сглобяване на крилото. По този начин ако някой от елементите е повреден, то е възможно да се замени лесно и бързо, без да се докосва цялата структура. В централната част на интериорната врата могат да бъдат разположени допълнителни модули или остъкляващи елементи (прозрачни или матирани, в най-различни цветове), които да допълват дизайна в зависимост от предпочитанията на всеки клиент.

Видове материали за интериорни врати

Основата за производството на интериорните вратите предлагани от МКМ BG е рамката. Предлагаме голямо разнообразие от материали за сглобяването на рамката. Те могат да бъдат:

  • боров дървен материал
  • лиственица;
  • може да се използват и MDF плоскости

Вътрешният пълнеж на интериорните врати, както бе споменато малко по-горе, може да бъде запълнен със стъклени елементи, непрозрачни и прозрачни, от всякакъв цвят, с различни форми (вертикални и хоризонтални).
Предимствата на този тип интериорни врати са високата здравина и надеждност на конструкцията поради напречните модулни панели, които стабилизират цялата конструкция. Лесната подмяна на повредени елементи също е неоспоримо преимущество. Доказаната производствена технология гарантира липсата на шевове и фуги. Устойчивостта на интериорните врати на промени в температурата и влажността гарантира по-дълъг живот. Отличният външен вид и възможността за избор от голямо разнообразие на модели ги прави идеалния завършек на дизайна на всеки модерен дом.
В заключение можем да кажем, че избора на този вид интериорни врати освен красив и модерен е и изключително практичен.Обади се и поръчай