Какво е важно за детската стая

7 февруари, 2017 | Сподели: |

Всяка детска стая има своя характер. Тук децата Ви спят, играят и изобщо, прекарват стабилна част от деня си, особено през студените месеци. Обикновено, родителите се колебаят между мебелите , подходящи и а по-големи и за по-малки деца и тази, насочени към най-малките. Първият случай означава, че няма да се налага да купувате нова мебелировка, когато детето порасне. Вторият – че в някакъв момент това ще е наложително. Което и да изберете обаче, помнете едно – важно е мебелите за детската стая да са не просто красиви и функционални, а здрави и практични.

Най-малките деца имат нужда от свободно безопасно пространство, на което да могат да се придвижват безпрепятствено – отначало пълзейки, после с къде по-уверени, къде не стъпки. Играчките е добре да са достъпни, а средата – обезопасена. Остри ръбове, опасни предмети и т.н. нямат място в обсега на бебето. Сортирането на играчките в подходящи контейнери за съхранение може да помогне за изграждане на навици за подреждане от най-ранна възраст. Различните светещи играчки, дрънкалки, музикални забавления са любими на най-малките. Осигурете ги на своето дете.

Стаята на детето след 2 години, вече е място за приключения и забавления. Прибавете столче, масичка и различни подходящи играчки, насърчаващи откривателския дух и стаята на малчугана ще е негово любимо място. Можете да разположите различни картини с приказни герои, достъпен рафт с книги, а защо не и нощна лампа и баскетболен кош?

Училищните години изискват по-голяма самостоятелност. Приятели идват на гости, а детето вече избира само какво да облече. Време е и за собствен компютър и работен кът – бюро с място за съхранение на учебниците.

Старайте се винаги да има добър достъп на естествена светлина, отлично осветление и вентилация. Оформете и кът за сядане на пода. Всички деца обичат това! Чудесно решение е декоративна подова настилка за детска стая Ruvitex 3D Décor. Тя позволява печат – което значи, че дизайнът и избирате Вие и можете да го съобразите изцяло с предпочитанията на детето. Освен това, Ruvitex 3D Décor се почиства изключително лесно и е в триизмерен формат.

Начините стаята на детето Ви да е винаги различна са много. Дали ще са по-кардинални – пребоядисване и подмяна на мебелите или пък по-щадящи – прибиране на плюшените играчки и книгите за най-малките, зависи от Вас. Осигурете на детето си прекрасна удобна, функционална стая. То я заслужава!Обади се и поръчай