МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ В КУХНЯТА ЗА 2019 ГОДИНА ЧАСТ 2

28 октомври, 2019 | Сподели: |

При обзавеждане на нова кухня или пък освежаване на старата е добре да знаем новите тенденции, за да си спестим разочарование след това. По-долу ще прочетете част от водещите тенденции за 2019 година.

ЦИФРОВА ТЕХНОЛОГИЯ

Дигиталните технологии ще продължат да стимулират иновациите и новите удоволствия в кухнята, като ще дадат на собствениците на жилища все по-специфични уреди за дома, насочени към техните вкусове.

МАСЛЕНО ЗЕЛЕНО

Зелената кухня е много популярна напоследък. Този цвят създава класически, приветлив, топъл, уютен лукс. Когато към него добавим употребата на орехово дърво и кожени врати наистина се получава много добра комбинация.

ВИСОКИ КУХНЕНСКИ ГЪРБОВЕ

Високите гръбни облицовки са една от най-новите тенденции в обзавеждането на кухня. Малки горни шкафове, разположени високо и красив гръб имитиращ мрамор е чудесна комбинация придаваща тежест и стил.

МОДЕРНА КЛАСИКА

През 2019 г. кухните ще бъдат смесица от класическо и модерно. Хората искат модерни удобства и класически външен вид, но не искат техните кухни да изглеждат ретро. Това е сърцето на дома и те искат техните кухни да са приветливи и привлекателни.

МАТОВО ЧЕРНО

Матовото черно ще продължи да бъде преобладаващ завършек на кухненските уреди. Черното е като ярък акцент в светлите цветове на кухнята, а черните облицовки са начин да добавите акцент без напълно да преобладават тъмните тонове във вашата кухня. От обратната страна осветлението ще се отличава с оживени цветове с бижута, които придават стил и лукс на хола.

КОЖА И ДЪРВО

Хората искат все повече естествени материали в интериора на своя дом! Дървени или кожени дръжки на шкафовете или пък дървени етажерки вместо горни шкафове. Облицовка на част от етажерките с кожа, това са примерите за детайли от дърво и кожа, който определено придават класа и изтънченост на вашата кухня.

Идеите за интериора са много и разнообразни. От вас зависи какъв стил и какво усещане искате да придадете на вашата кухня!

Източник: www.elledecor.comОбади се и поръчай