Най-подходящото време да ремонтирате покрива е точно сега!

21 август, 2017 | Сподели: |

В какво състояние е покрива на дома ви? Сега, в последните топли летни дни, е най-подходящо да проверите, доколко той е здрав и надежден. Подготвен ли е вашият покрив за капризите на есенните дъждове и ветрове, зимните виелици и пролетните чести смени на настроението на майката природа? Не сте сигурни? Е, уверете се, че е така. Ако не сте специалисти, винаги можете да потърсите фирма, специализирана в тази насока, която да ви консултира.

Здравият, добре проектиран, конструиран, изграден и поддържан покрив, означава комфорт целогодишно. Вече сме говорили за изборите на покривни покрития. Те си зависят от вас – традиционните керамични керемиди, метални или дървени керемиди, защо не битумни? Точно металните керемиди и битумните керемиди, последните години се налагат като лидери на пазара, избирани все по-често за различни проекти.

Поставени от професионалисти, върху стабилна и надеждна покривна конструкция, те са гаранция не само за дълговечен, но и за красив покрив. Разцветките, в които се предлагат и формите им, са гаранция, че ще се впишат в естетиката на всеки дом. Покритията са последна дума на техниката и не се обезцветяват, напукват, остаряват.

Когато говорим за здрав покрив, говорим и за надеждни и здрави водосточни системи и улуци. Да не забравяме и аксесоарите за покрив – вентилационни изходи, дефлектори, отдушници и т.н., вкл. мълниезащитни уредби, които също е добре да се прегледат. Те са интеграционна част от всяка отлична покривна система.

Здравият, добър покрив е съвкупност от добро планиране и изпълнение и качествени материали. Доверете своя на МКМ – БГ ГРУП ООД. Освен с внос и дистрибуция на строителни материали, основна част от дейността ни е доверена на инженеринговия екип на компанията, който се занимава с индивидуални и комплексни решения в строителството – проектиране, консултации, монтаж. Доверете се на професионалистите! За изграждане на нов или подновяване на стар покрив, потърсете МКМ!Обади се и поръчай