НАМАЛЕНИЕ НА ВРАТИ? КОГА?

30 октомври, 2019 | Сподели: |

Ремонт на старото жилище…или обзавеждане на новия дом! Дойде време за избор на интериорните врати. Вратите придават завършен вид на помещението, в което са монтирани и добавят стил и красота. Освен добър външен вид, интериорните врати трябва да са и здрави и устойчиви. Ако искате да закупите здрави, качествени и красиви врати и то на промоционални цени, то времето за записване за предстоящите намаления вече тече! Черния петък наближава!

КАК ДА СЕ ЗАПИША ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОМОЦИИ ЗА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ?

За да разберете повече за намаленията на видовете интериорни врати, които предлагаме, цените и техническите характеристики е необходимо само да посетите нашият сайт и да въведете вашия имейл. На него ние ще ви изпратим детайли за отстъпките през Ноември.

КОГА Е ЧЕРНИЯ ПЕТЪК ЗА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ?

Очакват се големи отстъпки на през Ноември! Черния петък винаги е един ден след Деня на благодарността в Съединените Щати! Най-ранните доказателства за израза „Черен петък“ сочат, че терминът е възникнал във Филаделфия, където е използван за описване на тежкото и разрушително движение на пешеходци и превозни средства, което ще се случи в деня след Деня на благодарността. Това използване датира най-малко 1961 г. До днес това е деня с най-големите отстъпки, така че не изпускайте шанса си сега!Обади се и поръчай