ОБЛИЦОВАНЕ НА ТАВАНИ В БАНЯ С RUVITEX 3D DEKOR

16 октомври, 2019 | Сподели: |

С появата на голям брой съвременни материали стана възможно да се обработват по-често и лесно тавани за баня. Ако преди това, повечето потребители не са си представяли друго, освен че той може да бъде боядисан в бяло, то днес е възможно да внесете повече индивидуалност в банята. Ще Ви кажем как да направите таван с декоративна 3D облицовка на Ruvitex 3D Dekor.

НАЙ-ДОБРО СЪОТНОШЕНИЕ НА ЦЕНА И КАЧЕСТВО:

Сега един от най-подходящите варианти е облицовката на тавана със специални декоративни 3D облицовки изработени от поливинилхлорид. Това е много изгодно по отношение на цената и качеството на покритието. При дори ниска цена таваните, направени по този начин, изглеждат много добре и създават впечатление за простор и стил. Пастелните и меки цветове на тавана автоматично визуално увеличават обема на стаята. Това е особено важно, когато таваните са ниски. В допълнение, да се направят такива тавани е изключително просто и сравнително евтино.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТАВАННИ 3D ПАНА ЗА БАНЯ

Банята, това е специално помещение в къщата, тъй като има собствен микроклимат, което прави невъзможно използването на обикновени материали за декорация. Високата влажност с температурни промени принуждава използването на специални материали с подобрени свойства за защита от влага. PVC декорацията е идеалния материал за мокри помещения. Безпроблемно издържа на влага и топлина и не задържа мухъл.

ПРЕДИМСТВА НА ТАВАННИТЕ PVC ОБЛИЦОВКИ ЗА БАНЯ

Материалът, от който са изработени 3D облицовките на Ruvitex 3D Dekor за таванно оборудване в банята са с висока устойчивост на пара и влага и не се износва от честото миене. Декоративните ПВЦ облицовки за банята се характеризират с повишена издръжливост към промени в температурните условия, не променят първоначалната си форма, не се напукват и не омекват. За да инсталирате ПВЦ облицовката не се изисква специална подготовка на основния таван. Такива облицовки за баня имат удължен експлоатационен живот. Монтирането на ПВЦ облицовките на Ruvitex 3D Dekor не е трудно и може да се извърши по всяко време за няколко часа, без сериозни ремонтни дейности.

Помислете и претеглете вариантите. Възможностите на този продукт наистина са възхитителни. Разгледайте нашите готови обекти и създайте идеи за интериора на Вашият дом!Обади се и поръчай