Обновете облика на дома си с фасадни панели Docke-R!

7 юни, 2017 | Сподели: |

Мечтали ли сте да живеете в каменен замък или пак тухлено имение? А защо не, в къща, облечена с натурален камък? Идеалното решение за вас са фасадни панели Docke-R!

Docke-R са иновативен продукт, които изключително сполучливо пресъздава:
1. FELS колекция – натурални скални породи
Цветови вариации: бисерен, северна скала, седефен, теракотен, ръжен, слонова кост
2. STEIN – натурален слоест пясъчник
Цветови вариации: Тъмен орех, есенна гора, млечен, кехлибарен, бронзов
3. BURG – камък
Цветови вариации: платинен, тъмен, пшеничен, маслинен, пясъчен, земен, с цвят на вълна, царевичен, ленен
4. BERG – тухла
Цветови вариации: кафяв, сив, вишнев, златист, тухла

Docke-R означава качество и достоверност. За разлика от продуктите, които пресъздава, материалът е иновативен и лек и не натоварва излишно фасадата. Цветовете също са изключителни. Освен това, са устойчиви на UV лъчение и атмосферни условия. Това пък, означава дълъг живот на фасадата, в изряден външен вид, съхранен през времето.

Панелите Docke-R са изключително здрави. Те са с усилени ребра на якост. Освен това. се свързват сигурно със система от ключалки. Това означава лесен, но изключително надежден монтаж. Включени са и вентилационни канали.

Docke-R са изключително достоверни, защото са създадени по специален способ. Използвани са триизмерни модели на естествени камък и тухли. Те са моделът, послужил за създаването на колекцията. Изберете своят модел и цвят от над 20 цвята и четири прекрасни естествени текстури!

Рисунъка на Docke-R е не повтарящ се, а изключителен и различен. Не очаквайте еднакви монотонни елементи.

Docke-R означава мечтаната фасада, покрита с висококачествен продукт, с минимум живот 50 години. Подходящи са за цокъл, цялостни покрития или пък такива, само на отделни елементи от екстериора.

Поръчайте си качество и красота днес, на тел. + 359 898 431 077! Заслужавате дома на своите мечти, с отличителен приказен външен вид, присъщ на замъците от стари времена!Обади се и поръчай