Предимствата на виниловите настилки

1 октомври, 2019 | Сподели: |

Виниловата настилка се развива и се формира от стандартен и на пръв поглед обикновен материал, в един модерен материал с безкрайни възможности за дизайн и атрактивна цена. Предвид множеството предимства на винила, не е изненадващо, че той се превърна в невероятно популярен материал за подови настилки. С винилова настилка можете да получите ефекта на дървена или каменна настилка, при това с безкомпромисно качество.
Водоустойчивостта на виниловата настилка в комбинация с изключителна издръжливост и непретенциозна грижа го прави идеално подово покритие както за жилища, така и за търговски обекти с голямо натоварване. Клиентите, които предпочитат винилови настилки, не трябва да избират между издръжливост и възможности за дизайн. За банята, кухнята, ресторанта, коридора или фоайето – виниловите настилки винаги ще бъде най-доброто решение за тези, които предпочитат красив външен вид и издръжливост.
Разнообразието от цветове и текстури на този материал е огромно. Най-често срещаните са имитация на дърво или камък, но в най-новите колекции ще намерите и много оригинални абстрактни визии, включително и така модерните напоследък мраморни текстури и други. Именно затова – вариантите са неограничени.

Лесна употреба на виниловите настилки

Виниловото покритие не изисква допълнителни експлоатационни разходи и се почиства лесно.

Издръжливост на виниловите настилки

При спазване на технологията на монтаж такъв под ще издържи 15-20 години. Устойчивостта на износване на отпечатаните винилови покрития зависи от дебелината на защитния слой. Когато купувате такова покритие, е препоръчително да се доверите на производители с доказан опит и дългогодишно производство.

Лесна инсталация на виниловите настилки

Не е необходимо да търсите майстор, който да ви губи времето и да оскъпи допълнително целия процес. С RUVITEX 3D Dekor всеки може да се справи сам с монтажа. В сайта и Youtube канала на RUVITEX 3D Dekor може да намерите подробни инструкции стъпка по стъпка или просто изгледайте видеото по-долу.

Video:

Video:Обади се и поръчай