5 ефективни начина за реклама: Част 3

12 април, 2017 | Сподели: |

Ето ни на финала. В предходните две части на „5 ефективни начина за реклама“ нахвърляхме малко размисли на тема рекламна комуникация или иначе казано, вариантите да стигнете до целевите си публики. Разбира се, настоящият материал няма претенциите на история на рекламата, всеобхватност или достатъчно теория. Тук просто събрахме някои идеи – които обаче могат да ви помогнат да направите своя избор от различните висове реклами – или поне да ви дадат начален ориентир. След ТВ, радио, печатната и Интернат рекламата, ето че дойде времето и на нещо различно:

1. Нестандартната реклама – да, защо не? Рекламно послание на разхлаждаща напитка на дъното на басейна на голям хотел или пък подова преместваема реклама на лекарство в аптеката или продукт за обувки в магазина? Печатната подова реклама дава няколко основни предимства. Първо – тя е неограничена като дизайн, също, като другите разновидности. Изработва се във всякакви размери и форми, на специална винилова настилка, която позволява печат. Освен това, за разлика от другите послания, е триизмерна. За какво говорим? Ruvitex 3D decor! Български продукт, без аналог по света: представлява винилов материал, на който може да се печата. Посланията могат да са и в триизмерен формат. Подобна реклама освен високоадаптивна е и интригуваща, поради това, че не се среща често. Тя е и гъвкава – защото може да бъде разполагана на всякакви места – включително на дъното на басейн. Защо не? Избирате вие – изработваме – ние.

И така, коя ефективна реклама избрахте? Как ще достигне бизнеса ви до нови клиенти? Дали можете да си позволите телевизионна реклама и още по-важно, заслужава ли си тя и точният избор ли е за вашият бизнес и продукти? А радио слушателите? Те ли са вашите потенциални клиенти? Специализираните вестници и списания или флаерите са вашия път до целевите ви публики? Или пък флаерите, които ще доведат нови клиенти в центъра ви за красота или ресторанта ви? Може би, пък като много други сте се спрели на Интернет рекламата. Която обаче, поради огромния си обем последните години предизвика създаването на програми за блокировка. Високоефективен, оригинален, различен, разумен избор, включително в ценово отношение, е нестандартната реклама , представена от Ruvitex 3D decor! Поръчайте своята ефективна реклама на +359 898 431 077!Обади се и поръчай