Армирано оцветено PVC фолио за топло- и шумоизолация, брезенти, платнища | MKM БГ ГРУП

Армирано оцветено PVC фолио за топло- и шумоизолация, брезенти, платнища

19 ноември, 2016 | Сподели: |

Армираното PVC фолио е продукт, широко използван в строителството. Областите, в които се прилага са като покривен материал за топлоизолация на бетон, както и за огради, завеси, платнища – като шумоизолация.

Армираното оцветено PVC фолио е рулонен материал, с редица предимства. Изработено е от пластифициран поливинилхлорид, подсилен с армирана полиестерна хидроустойчива мрежа. Материалът е напълно устойчив на различни механични действия като раздиране и пробиване. Той е и як, гъвкав и устойчив при различни температури.

Армираното оцветено PVC фолио TENT 1, което предлагаме е сред първенците на пазара. Продукт е на българската фирма Рувитекс Индъстри АД. Размерите му са стабилни и при високи, и при ниски температури. Материалът освен това е водонепропусклив. Цветът на изделието е RAL 500. Ако желаете друга разцветка, то няма проблем да я изпълним за Вас при поръчка на 4000 кв.м. армирано оцветено PVC фолио. Армираното оцветено PVC фолио TENT 1 се заварява отлично. Необходимо е отделните ленти да се припокрият със застъпване от поне 40 до 50 мм. В този получен участък се прави заваряването. Резултатът е хомогенен, здрав заваръчен шев. Подходящи температури за експлоатация на материала са от -30 до +50 градуса по Целзий. Изделието няма вредни въздействия върху околната среда и човешкото здраве, когато се съхранява и употребява съгласно спецификацията.

Армираното оцветено PVC фолио TENT 1 е отличен продукт с широка гама приложения. Дали за покриване на толоизолация на бетон, или пък за изработка на платнища и брезенти; като шумоизолация – армиранот оцветено PVC фолио TENT 1 е надеждният продукт, който можете да вложите в своя проект без притеснения. Не се напуква при ниски температури и издържа на UV лъчение и изкуствено стареене. Дебелината на материала е 0,45 мм. Изберете българското – армираното оцветено PVC фолио TENT 1 е иновативен продукт, с доказани качества.







Call Now ButtonОбади се и поръчай