Реновирана австрийска винарска изба крие история и модерни удобства

8 април, 2016 | Сподели: |

Дизайнерите, от базираното в Линц, Австрия, студио MarchGut прeобразили бивша винарна в прекрасна модерна постройка на четири нива, чрез висококачествен ремонт и ново строителство. Вложените в ремонта строителни материали са напълно съобразени с естеството на сградата. Днес тя включва прекрасен магазин за вино, място за дегустации на вълшебното питие и изобщо, представителна сграда, за продукцията на винарска изба Stroblkeller.

MARCHGUT_2
MARCHGUT_3
MARCHGUT_4
MARCHGUT5

Използвайки подходящи строителни материали, изолации, облицовки и други, майсторите са запазили красотата на старата сграда, допълвайки я със съвременни удобства. Освен ремонтираните стари, създадени са и нови пространства – изба за съхранение при подходящи условия на виното. Тъй като тя е вкопана, използвани са съответните строителни материали на високо ниво – хидроизолации и други. Резултатът е перфектна зала за почивка на виното, построена за момента, преди то да попадне в ръцете на свои почитатели от цял свят. По същия начин и с качествени строителни материали е построена и представителната зала на вината, която е на същото ниво. На приземния етаж пък е ремонтираната зала за дегустации, където сръчни сомелиери и фенове отпиват прекрасни вина със съпровод на подходящи храни. Строителството и ремонтите включват и спалня, изпълнена на най-горния етаж. При строежа и реновирането, са взети предвид различните нива и строителните материали, нужни за изпълнението им. Високото качество е във всичко в красивата постройка. Цветовете и формите са плавни и меки. Уюта е навсякъде, създаден с помощта на иновативни техники и строителни материали. Камина, изчистени линии, гледка към лозя, топли земни багри правят този представителен имот изключително красив. Двойни врати водят до избата, напомняща някогашните такива, но изпълнена с модерни строителни материали и техники. Макар и неголяма като квадратура, сградата е изключително добре разпределена на зони. Изпълнението и – ремонт, строителство – е повече от добро. Професионалисти, техники, висококачествени строителни материали и добри идеи личат от всеки детайл.
Реновиране, ремонти, строителство, материали, качество, открийте и при нас. Имате сграда, който се нуждае от ремонт? Или пък предпочитате нещо ново строителство? Няма проблем. Ще помогнем и то така, че да останете доволни.

Източник и снимки: www.marchgut.comОбади се и поръчай