Блок Хаус – естествена облицовка за дома с вид на кръгли дървени трупи

10 юни, 2016 | Сподели: |

Блок хауса е изключително подходящ за външна облицовка на дома. Той е изделие от рендосана дървесина. Външният му вид е изключително атрактивен – повтаря този, на кръгли дървени трупи.
Блокхауса е модерен, лесен, достъпен начин да придадете на дома си изключително привлекателен облик, достиган в миналото с доста повече усилия и труд. Блок хауса освен красива, е и изключително ефективна външна облицовка. Той изолира дома.

Фасадната система блок хаус включва следните елементи:

  1. Върху стените се нанася гипсова мазилка с дебелина 3 см.
  2. Следва изравнителна замазка с дебелина 2 см.
  3. Ред е на дървена решетка – скара, изработена от греди 5 на 5 см, която се монтира на фасадата и в последствие се запълва с
  4. Каменна вата, която позволява на къщата да диша, задържа топлината, но не и влага;
  5. Следва OSB обшивка
  6. Финален завършек – Block house профили от рендосан дървен материал – 12 см.

Блок хауса създава вид изолираща възглавница около дома Ви, пазейки го от капризите на времето.
wambach
Блок хауса е освен красив и изолираш също е здрав, лек материал, който лесно се монтира.
Изключително подходящ е и за вътрешна употреба. Покрити с него стените в дома Ви дишат. Създава се освен изключително уютна атмосфера и благоприятен микроклимат. Да не забравяме и аромата на истинско дърво, който никога не е за подценяване.
Най-често блок хауса се изработва от иглолистна дървесина. Материалът не се напуква, защото е специално обработен. Влажността му е 10 до 15%.

Предлагаме го в следните разновидности:

  • 28х145мм, дължина 2-6 м. (34,23 м2 в м3, , 56 уп. шпунт 6 мм)
  • 28х195мм, дължина 2-6 м. (34,61 м2 в м3 , 45 уп. шпунт 6 мм)
  • 36х145мм, дължина 2-6 м. (26,62 м2 в м3 , 72 уп. шпунт 6 мм)
  • 36х195мм, дължина 2-6 м. (26,92 м2 в м3 , 78 уп. шпунт 6 мм)

Ако не сте сигурни, кой е най-подходящия за Вашия проект, не се колебайте да се свържете с нас, нашите специалисти ще Ви консултират. При желание, можем освен да Ви осигурим необходимите Ви количества в избран размер от блок хаус и да го монтираме вместо Вас. Дали ще го направите част от интериора или екстериора на дома си – избирате Вие. Знаете си, че инвестицията в естествените материали винаги си заслужава. Когато говорим за дърво пък, при това с толкова атрактивен външен вид, колебанията изчезват напълно. Консултацията, доставката, монтажа – оставете на нас.Обади се и поръчай