Декорирайте дома и офиса с триизмерна красота

4 ноември, 2016 | Сподели: |

Кога за последно инвестирахте в интериора на дома? Какво си купихте? Рамка за снимка? Покривка? Свещник? Статуетка? Дамите са склонни да се сдобиват без много излишно замисляне, с различни предмети, които си „познават“ като принадлежащи на определени кътове в дома им. Господата – не толкова. По-вероятно е да се приберат с пържола и бутилка нещо любимо, отколкото с коледни свещи.

Има обаче, интериорни елементи, които са привлекателни и интригуващи и за двата пола. Те са иновативни, красиви и да, триизмерни. Става дума за 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Това са иновативни покрития за под, които могат много бързо да се впишат във всеки интериор, защото на тях може да се печата. Да, точно така – моделът и дизайнът избирате Вие. Изработката – оставете на нас.

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са българско изделие от световна величина. Те са красиви, иновативни и адаптивни. Подходящи са и за мокри помещения, както и за офиси или пък реклама. Широкият спектър приложения на 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor се дължи именно на това, че дизайнът им е изключително съобразен с нуждите на съответния клиент.

Реклама на дъното на басейна? Защо не. Или пък като подова настилка – в аптека, магазин, работилница? Веднага! Искате да стимулирате служителите си да работят повече? Осигурете им уют! Редица изследвания доказват, че добрата атмосфера е ключова за работоспособността. Ако сте шеф-майтапчия, можете да отпечатате пачки зелени банкноти. А защо не стълба към върха? Или пък нещо съобразено с текущия интериор в офиса, което да допринесе за цветната вдъхновяваща атмосфера?

3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са особено подходящи за детска стая. Те не се мокрят, почистват се лесно и позволяват да отпечатате (буквално) мечтите на детето си в триизмерен формат. Мики Маус, Супермен, Миньоните и Питър Пан оживяват на иновативния килим в детската стая, създаден специално за Вашето дете.

Банята също е перфектно място за 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Те не се хлъзгат, не задържат пяната, почистват се много бързо и лесно. Водния свят бързо става част от всяка баня.

Всяко помещение или басейн добиват нов облик с 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Подарете им пълна промяна сега!Обади се и поръчай