Fels – фасадните панели и пресъздаващ истинска, естествена скала

14 септември, 2016 | Сподели: |

Обичате, да се чувствате защитени, а естествените материали са предпочитани от Вас? Тогава фасадни облицовки Docke-R са това, което търсите. Предлагат се в четири различни разновидности, вдъхновени от природата, всяка в различни цветни тоналности. Всеки елемент е изработен от лети под налягане полимери. Фасадните облицовки Docke-R се декорират ръчно, което пък гарантира техния отличителен, естествен вид.

Колекция фасадни панели Fels е подходяща за хора, които обичат естетиката на суровия реализъм. Тя е вдъхновена от естествените скални текстури и многообразие. Fels са фасадни панели, които отлично имитират натуралния камък. Изработват се по специална технология, която включва 3D сканиране на истински скали. Така се гарантира точно копиране на естествения материал и неповторимата му шарка и текстура.

Fels, също както останалите гами фасадни панели на Docke-R се декорират ръчно. Така се избягва повтарящият се модел-щампа, който е основен недостатък на много имитиращи естествени материали продукти. Fels са с оригинален, естествен скален рисунък.

Фасадните панели от гама Fels (немски, скала) се предлагат в шест различни цветни оттенъка:
Три топли:

  • Terrafels Теракотен
  • Roggenfels Ръжен
  • Elfenfels Слонова кост

И три студени:

  • Perlfels Бисерен
  • Norhfels Северна скала
  • Muttfels Седефен

Фасадни панели Fels са подходящи за облицовка на фасади, цялостно или частично и цокли. Грубо одяланият камък дава на всяка постройка една неповторима естетика и усещане за сигурност и непристъпност.

Fels са здрави, устойчиви на удар, вятър, деформации, UV-лъчи и капризите на времето. Отделните панели се заключват един за друг с яки ключалки, които са подсилени с допълнителни яки ребра. Геометрията им е стабилна, което пък позволява запазване на равни вентилационни канали.

Издръжливост, устойчивост, красота, лесен монтаж, отличителна фасада – това са фасадни панели Fels. Те носят естетиката на естествения материал, но са много по-леки от истинските скали. Fels са високотехнологичен продукт, който всяка фасада заслужава. Защо да се ограничавате с традиционните бои и мазилки, когато можете да превърнете дома си в истинска крепост, излязла от стари времена? Имате нужда от консултация и помощ за монтажа? На Ваше разположение сме.Обади се и поръчай