Хидроизолация Унифлекс

15 декември, 2016 | Сподели: |

Защитата на всяка една сграда от влагата е важна задача, на която е необходимо да се обърне специално внимание. За да успеете да изолирате качествено и дълготрайно дадена постройка от капризите на природата и подпочвените води, нужни са качествени високотехнологични материали. На пазара е пълно с варианти различни хидроизолации. Добрите и доказали се във времето, са тези, които заслужават доверие. Те са дело на фирми, които разчитат не само на добрия опит и практики, но и влагат средства за иновации и подобряване на продуктовата гама. Хидроизолация Унифлекс е отлично решение за изолация.

Унифлекс е универсален продукт, който е подходящ за всякакви сгради, независимо от климатичния район, в който те се намират.  Материалът е предназначен за направа на покривен слой на сгради и съоръжения, хидроизолации на строителни конструкции.

hidroizolatsii_mkm

Унифлекс се произвежда чрез нанасяне върху полиестерна или стъкловлакнеста или стъкловоал основа на битумно-полимерна смес, която включва в състава си битум, термопласт СБС, напълнители. Следва нанасяне на защитен горен слой от едрозърнеста, дребнозърнеста посипка и долен от полимерно фолио. Монтирането на хидроизолацията е чрез заваряване с пропанова горелка върху предварително подготвена основа. В зависимост от конструкцията, Унифлекс може да бъде частично или изцяло закрепен, както и да бъде оставен като свободнолежащ материал.

Хидроизолация Унифлекс е подходяща и за ремонт на стари покриви, включително метални. Предлага се в различни разновидности, които са с различна дебелина и вложени материали – различни комбинации от гореизброените, влизащи в състава на Унифлекс.

Изберете днес качествената изолация, която ще гарантира защитата на Вашата сграда от влагата утре. Ако не сте убедени, кои тип хидроизолация е най-подходящ за Вашия проект – обадете ни се, ще Ви консултираме.  Насреща сме и за качествен и професионален монтаж. Разполагаме с богат опит и ноу-хау в проектирането и монтажа на системи за хидроизолация и покривни конструкции.

Възползвайте се от новите ни, по-ниски цени на хидроизолация Унифлекс – За поръчки и информация ТЕЛ.: 0700 17 288.Обади се и поръчай