Офис в 3D формат

26 август, 2015 | Сподели: |

Какво е важно за всеки работодател – добрите печалби, които следват от добрата продукция и високата работоспособност и кадърност на кадрите (и разни други неща). Как да стимулирате работниците си да дават максимума от себе си? Да, плащате им добре, навреме, спазвате работно време, за празниците правите по някой жест, тиймбилдинг, какво друго? Подобрете обстановката! Изследванията сочат, че по-комфортната офис среда е един от факторите, които карат хората да се чувстват спокойни и съответно работят по-добре! Можем да помогнем в тази мисия – и да вкараме офиса Ви директно в 21-ви век, при това в 3D формат!

Можете да направите част от своя офис практически всичко – нещо тематично, свързано с бизнеса Ви; пейзаж, който да успокоява и да пренася служителите Ви в спокойната сладка атмосфера на остров с мек, златист пясък и палми с дебела сянка; карта на света или местата, където развивате бизнес; красива текстура, съобразена с дизайна на офисните Ви помещения; различни цветни детайли, разположени на ключови места и създаващи уют и хъс за работа… Вие избирате, ние изработваме и доставяме! Освен атрактивна част от всеки интериор подови настилки за офис Ruvitex 3D Décor не се хлъзгат, устойчиви са на влага и се полагат лесно на гладка повърхност, без лепене. Иновативната 3D атракция ще предаде характер и индивидуалност на офиса Ви и ще бъде красив акцент в място, запазено по правило за бизнес. Дайте уют на служителите си и повод бизнес партньорите Ви да попитат – „Какво е това“ – следващия път, когато договаряте сделка.

Снимките не са собственост на mkmgrup и са използвани единствено за визуално представяне на идея за дизайн на продукта.Обади се и поръчай