PVC СТЕННА ОБЛИЦОВКА – ЗАШЕМЕТЯВАЩА ИНТЕРИОРНА ДЕКОРАЦИЯ ВЪВ ВАШИЯ БЮДЖЕТ

26 ноември, 2019 | Сподели: |

В следващите редове ще се опитаме да актуализираме най-новата информация за PVC стенните облицовки. Някои от най-новите разновидности на тези облицовки се предлагат в 3D дизайн. След като прочетете тази статия, ще можете да различите ключовите разлики в процеса на инсталиране и резултата от инсталирането на PVC стенните облицовки на Ruvitex 3D Dekor. Ако търсите иновативни идеи за интериорен дизайн, 3D декоративните облицовки на Ruvitex 3D Dekor предлагат вълнуващо разнообразие от шарки. Една стена, завършена с 3D PVC декоративна облицовка, създава огромно въздействие и придава артистично усещане в помещението на сравнително ниска цена. Те се произвеждат от основен материал полимер, който е водоустойчив, лек и незапалим.

УНИВЕРСАЛНОСТТА НА PVC ОБЛИЦОВКИТЕ RUVITEX 3D DEKOR

PVC облицовката за стена е подходяща за приложение както в интериори, така и в екстериор на търговски и жилищни проекти. Освен това методът на монтаж на PVC облицовките Ruvitex 3D Dekor е изключително прост и може да се инсталират без много усилия. Ето точките, които бихме искали да обсъдим и които ще ви помогнат да инсталирате PVC стенна облицовка във вашия дом или на работното ви място:

Извършване на измерванията

Първо, трябва да измерите правилно и внимателно стената или тавана там, където искате да инсталирате PVC облицовката. Докато правите измерването, трябва да имате предвид зоната на прозорците, зоната на вратите, подовите первази или всяка друга област, където облицовката не е необходимо да бъде инсталирана. След като направите това, трябва да изчислите необходимото количество PVC облицовка и да я оразмерите.

Приготвяне на основата

Основата трябва да е чиста и суха. Ако има неравности, те трябва да бъдат изгладени, за сте сигурни, че облицовката ще се залепи достатъчно добре и да издържи достатъчно дълго време.

Фиксиране на PVC облицовки Ruvitex 3D Dekor върху подготвената основа

След като сте изрязали облицовката в правилния размер и сте подготвили основата, трябва да се нанесе грунд и след това лепило на водна основа. След това залепяте облицовката на стената плътно и с твърд валяк трябва да изкарате излишния въздух.

Стенните PVC облицовки са създадени от специални полимери, които ги правят удароустойчиви и следователно подходящи за приложение както върху интериора, така и върху екстериора на жилищните и търговските помещения. Те са 100% водоустойчиви, рециклируеми и огнезащитни. Ще намерите голям брой дизайни и модели, които могат да бъдат визуализирани в интернет, преди да направите поръчка.

Превърнете своя скучен интериор в грандиозно произведение на изкуството. PVC стенните облицовки Ruvitex 3D Dekor ще трансформират нормалните интериори в ефектни и модерни помещения. Сега вече няма да имате нужда от картини на стената.
За да научите повече по темата можете да посетите нашият сайт, където ще научите повече за PVC облицовките и ако все още имате въпроси, ние с удоволствие ще ви помогнем.

Източник www.madaanindia.comОбади се и поръчай