PVC фолио Prestige – красив, качествен продукт за разнообразни изделия

20 май, 2016 | Сподели: |

PVC фолио Prestige е прозрачно фолио от пластифициран поливинилхлорид. Това, което го различава от другите подобни изделия, е красивият, перлен ефект, който наистина го превръща в престижен продукт.

Намира широко приложение в направата на разнообразни продукти. Сред тях са различни:

  • плажни изделия – топки, пояси, възглавници, дюшеци, Плажни постелки, плажни чанти и други
  • облекла за тефтери, бележници
  • папки, визитници, несесери
  • различни опаковки от подобен материал, примерно за подаръчни комплекти, спално бельо, хавлии или други
  • ветрозащитни завеси за различни обекти
  • тенти и други.

PVC фолио Prestige е освен красив материал с много добър външен вид и изключително качествен такъв. То е устойчиво на външните въздействия на околната среда и на стареене. Не пропуска вода. Не се влияе от UV лъчите. Материалът е и също с високи показатели на еластичност и здравина. Освен останалото, той не съдържа токсични добавки.

Изделието е рулонно. Дължината на всеки свитък от иновативния материал е 40 метра. Широчината му пък, е два метра. Теглото – петдесет килограма.

За да се създадат по-големи продукти или да се покрият големи площи, отделните ленти PVC фолио Prestige се снаждат със застъпване и заваръчен шев.

Освен всички останали свои плюсове, PVC фолио Prestige има външен вид, който можете да изберете в съответствие със своите предпочитания. Перленият ефект може да е повече, или пък по-малко наситен, в зависимост от това, какво харесвате Вие. Изберете между различните разновидности – PVC фолио Prestige 25 с 25 % насищане на цвета, съответно PVC фолио Prestige 50 с 50 или PVC фолио Prestige 100 със 100% насищане на оцветяването (перления ефект).

Материалът с изключително добър външен вид и издръжливост е мултифункционален, красив и здрав. Изберете го за своите тента, ветроупорна завеса, плажни продукти, или пък като облекло за тефтери. Няма да съжалявате.Обади се и поръчай