Металните керемиди – лесни за монтаж и на добра цена

28 април, 2016 | Сподели: |

Металните керемиди са материал, използван често в преобразяването или първоначалното покриване на покрива. Те имат редица предимства като лесен монтаж и много добро съотношение качество – цена.
Особено подходящи са за планинските райони и изобщо, местата с големи температурни разлики. Това е така, защото тези керемиди са материал, изключително издръжлив и на снежни натоварвания с всякакъв обем, и на големи разлики в температурите. Обикновените керамични керемиди примерно, при голямо вариране на среднодневните температури, започват да образуват шупли и по-бързо се амортизират. Металните покриви обаче, освен на добра цена и с лесен монтаж, поради естеството си, са особено издръжливи на подобни влияния.
Нещо повече – те са с основен слой от висококачествена тънколистна стомана. Поемат топлината, отразяват я и я складират и така помагат и за сметките за електричество. Така цената им освен изгодна, допринася и за оптимизацията в бъдеще и на друга цена – тази на тока в къщата с метален покрив. Отдавайки топлина те спомагат за отопление на дома или използване на по-малки мощности за затоплянето му, а и не задържат снежни маси, защото благодарение на свойството си да задържат топлина, топят снега.

Metal-Roof2

Въпреки добрата си цена, металните керемиди са с лесен монтаж. Подпокривни системи и от бетон, дърво, метал, са подходящи за монтаж на метални керемиди.
Те са и изключително красиви. Покритието им позволява различни цветове. Тоест на добра цена имате освен всички положителни качества и издръжливост и естетичен външен вид.
Верни на стремежа си да предложим най-доброто на своите клиенти, ние предлагаме метални керемиди Monterrey, Kvinta, Country.

За повече информация за металните керемиди – издръжливо покритие за покрив, с лесен монтаж и изгодна цена, моля, обадете се на безплатен телефон 0700 17 288. На същия телефон можете да получите информация и за другите строителни материали, които предлагаме.Обади се и поръчай