RUVIMAT DRAIN – българската дренажна мембрана с отлични качества

15 ноември, 2016 | Сподели: |

Защо винаги да избираме чужди продукти? Изберете българското! Родните производители далеч не са по-лоши от чуждите – напротив. Също инвестират в иновации неуморно и се интересуват не само от добрите стари доказани техники, но и ги комбинират с модерни технологии. Резултатите са повече от добри. Добрите идеи имат нужда от реализация. Когато човек е добър в нещо и вярва в себе си се развива и с времето, ако има кураж, късмет и достатъчно добра продукция и реноме, започва да създава собствени отлични продукти, вместо да влага чужди в проектите, които изпълнява или пък да ги предлага на клиентите си. Точно такъв иновативен продукт, предпочитан от потребителите и в чужди държави и у нас, е българската HDPE мембрана за хидроизолация и дренаж RUVIMAT DRAIN. Тя е изделие на русенската фирма  “Рувитекс индъстри” АД – правоприемник на дългогодишните производствени традиции и опит на СХК „Петър Караминчев“ АД, гр. Русе – дълги години едно от най-големите предприятия за преработка на пластифициран поливинилхлорид за индустриално приложение в Централна и Източна Европа.

Продуктът RUVIMAT DRAIN се използва за влагозащита на фундаменти и стени, за парозащита и дренаж, както и за механична защита на хидро- и топлоизолация.

Дренажна мембрана RUVIMAT DRAIN е устойчива на натиск 130 kN/m² – над 1900 конуси/m², осигурявт висока устойчивост, като преразпределят концентрираните товари. Материалът също предпазва от високи нива на атмосферни води. Плоските му краища осигуряват здрава връзка чрез застъпване. Надеждно отделя ащитените повърхности от влажните почви и обратния насип, както и осигурява постоянна въздушна преграда между фундамента и обратния насип.

Дренажна мембрана RUVIMAT DRAIN е своеобразна броня, която осгирурява пълна механична защита и освен това повишава топло- и звукоизолацията. Устойчива е на корени, бактерии, гниене, агресивни води. Материалът не променя структурата си за период от поне 20 години.

Материалът е рулонен и изпълнен в черен цвят. Предлага се в две различни разновидности – Ruvimat Drain 400 и Ruvimat Drain 500.Обади се и поръчай