Важността на офисния интериор

10 декември, 2015 | Сподели: |

Всеки работещ веднага ще ме подкрепи, че никак не е без значение къде полагаш труд. Основно, като изключим работещите при специфични условия – в различни заведения, институции, работа на открито, дистрибуторите, фрийленсърите, това място е офисът – някъде, някакъв. Работодателят е този, който избира локацията му според спецификата на своя бизнес. Той има грижата и за оформлението на вътрешното пространство, в което служителите изпълняват задълженията си.
Работоспособността, доказват редица изследвания в тази насока, зависи и от това, доколко е комфортна средата за наетите лица. Много от големите фирми влагат средства и усилия в тази насока – предразполагащ уютен интериор, стаи за почивка и игри, кафетерии, кътове за отмора, и изобщо, работят в насока повишаване задоволството на работника. Така, разбира се, спомагат минимизиране шансовете обученият служител да си хване шапката и да си тръгне в търсене на по-добра заплата, условия, колеги, среда, възможности за развитие.
Доколко на комфортната среда се набляга в България? Въпрос на работодател и разбирания.
Добре е бизнесът винаги да се опира на добрите практики и опит. Такъв, примерно, е този офис, който творците на интериорна компания създават за себе си. Мястото е Днепропетровск, Украйна, фирмата – Circle Line Interiors.
office2
Първото предизвикателство – изключително високите тавани и прозорци – над 4 метра. Решението – изграждане на стаи – обособени, подобни на сцени, работни пространства на различни нива – в стаята. Светлина достига до всяко кътче на този необикновен офис.
office6
Мястото за почивка напомня беседка – със стени и таван от греди с вплетена в тях зеленина. Кухнята пък, е отделена в стъклена къщичка. Мека мебел, възглавници, дървени подове, растения, уют царят в Circle Line Interiors. Усещането за домашна обстановка се допълва от офисния котарак, за който се полагат общи грижи. Каква по-добра реклама за интериорно студио от собствения им офис?
Подобен офис би донесъл ползи на всеки работодател. Не само откъм по-висока полезност на кадрите заради повишения им комфорт, но и откъм впечатлени клиенти. Още по-изненадани ще бъдат, ако като направите част от офисното си пространство 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Продукт без аналог, производство на МКМ БГ Груп – българска фирма с традиции и поглед в бъдещето. 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor представляват полиестерен тъкан текстил без токсични добавки, който е устойчив на вода, стареене и микроорганизми, не се хлъзга, и е подходящ за всеки дом и офис. Дизайнът на 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor зависи изцяло от Вас. Какъвто и да е стилът на работното пространство на Вашите служители можете да го промените и освежите с 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor. Впечатлените клиенти и служители са гарантирани.
office3
office5
office7
office8

Източник: www.circleline.com.uaОбади се и поръчай