Дървената ламперия - идеалният материал за всяка ловна хижа | MKM БГ ГРУП

Дървената ламперия – идеалният материал за всяка ловна хижа

5 май, 2016 | Сподели: |

Какво е ловната хижа? Е, предполагам, отговорът, който бихте дали на този въпрос зависи основно от това, дали сте ловец, или не. Ловците вероятно гледат на това място като на събирателен пункт за ловната дружинка. Не-ловците като мен обаче, си мислят, че ловната хижа е място, с голяма камина, трофеи, много дърво и изобщо, дървена ламперия вън и вътре; изобилие от кожени и дървени мебели, на които да се разказват едни сладки ловно-рибарски истории и да се обменя опит на чаша хубаво питие. Може би, в компанията на собствения улов във вид на мезе или пък по-сериозна хапка. Ловната хижа, поне от времето на ловеца, спасил Червената шапчица насам, е и много интересна и като място за постоянно обитание, отговарящо обаче на гореописаните особености.

cassiewrightphoto00285a.jpg.814x407_default

Дървената ламперия и отвътре е задължителна. Та какво е една ловна хижа без дървена ламперия? Ако из главата Ви се въртят подобни примамливи мисли, да се сдобиете с подобно прекрасно място, което да посещавате при възможност, то не мислете, че цената е непосилна. Напротив – цената на дървената ламперия не е толкова висока, колкото си мислите. Квадрат от тази благодат е на цена около десет лева в добрите фирми, за търговия със строителни материали. Цената на дървената ламперия е не по-висока от други качествени покрития за под или мокри помещения примерно. Напротив – има много по-високи и непосилни цени. Мечтите, са си мечти. Прекрасно е, когато ни се удаде възможност да ги сбъднем.

Ловната хижа не е задача за финансово напреднали. Няма лошо да се сдобиете със собствена такава. Заложете на дървото и то не само като ламперия, качествените строителни материали, добри професионалисти, които да консултират и да се заемат с всичко и някой ден ще си имате свое местенце. Не забравяйте, трофеите по стените са задължителни. И да не са отстреляни лично от Вас, нищо. Голямото кресло до каменната камина също е наложително. Ей така, за да е мястото Ви истинска ловна хижа.







Call Now ButtonОбади се и поръчай