Триизмерен под за баня – изберете своя дизайн

5 декември, 2016 | Сподели: |

Разнообразете и подновете банята си с 3D Подови Настилки за баня Ruvitex 3D Décor – изберете своя предпочитан, избран от Вас дизайн! Разгледайте нашата галерия и си харесайте изображение. Обадете ни се, за да уточним размерите на триизмерната подова настилка. После, ние ще отпечатаме изображението в 3D формат на специален полиестерен тъкан текстил, които е двустранно промазан със състави на база пластифициран поливинилхлорид. Резултатът е красива подова настилка, с избрания от Вас дизайн, която можете да поставите в банята си или пък на друго, избрано от Вас място. Подовият материал е приличен на някогашните балатуми, но с много по-приятен външен вид, който можете сами да моделирате и да подберете, в съответствие с банята и дома си.

3D Подови Настилки за баня Ruvitex 3D Décor позволяват декорация на банята по нов, триизмерен начин. Това пък, дава дълбочина и пластовост на изображението, което сте подбрали за мокрото помещение. Езеро, пълно с водни лилии, водопад, коралов риф и пъстри риби, синьо-зелени лагуни и бял пясък с обещание за слънчеви милувки, а защо пък не акули, костенурки, делфини или дори хипопотами? Всички те могат да бъдат част от Вашата баня. Можете да подберете и СПА дизайн, русалки или пък нещо, което просто харесвате, но няма общо с банята. Избирате Вие!

269893559

486754765

500824771

Вашата баня може да се превърне в различен, цветен оазис, уникален и създаден специално за Вас! Направете своя избор от нашата галерия или пък изберете свои нов, предпочитан дизайн. Обадете ни се на + 359 898 431 077, за да уточним размерите, доставката и други подробности и се подгответе за своята нова, уникална баня! 3D Подови Настилки за баня Ruvitex 3D Décor не се хлъзгат и се почистват изключително лесно. Те са устойчиви на въздействието на микроорганизми, както и на стареене и не съдържат токсични добавки. Изберете своята нова баня днес с 3D Подови Настилки за баня Ruvitex 3D Décor!Обади се и поръчай