Триизмерна баня с Декоративни подови настилки Ruvitex 3D Décor

21 септември, 2016 | Сподели: |

Банята е едно от най-важните помещения във всеки дом. Тя е мястото, в което всеки ден прекарваме време, в грижи за себе си. Важно е да е удобна, уютна и не на последно място, красива. Банята е място, неизменно свързано с водата. Затова и традиционно, тя е покрита с фаянс. Понякога – с други издръжливи на вода настилки. Често, на пода на мокрото помещение се поставят различни постелки, които да предотвратят хлъзгане по мокрия под. Подобен вид настилка за баня, с противохлъзгащи свойства е декоративна подова настилка Ruvitex 3D Décor. Тя обаче, е и нещо много повече от това. Освен просто противохлъзгаща постелка, Ruvitex 3D Décor за баня е с дизайн избран от Вас и претворен в 3D формат!

Ruvitex 3D Décor е красота и иновация, в най-добрите традиции на нововъведенията, имплементирани от фирми с традиции, инвестиращи в перспективни модерни продукти.

bania1

Ruvitex 3D Décor е изделие от полиестерен текстил, с лицев и долен слой от промазка от пластифициран поливинилхлорид. Дебелината на Ruvitex 3D Décor е между 1,3 с 1,5 см. Размерите в които се предлага иновативната декоративна подова настилка са 1м x 1м; 1м x 2м; 2м x 1м; 2м x 2м; 2м x 3м. А дизайнът – зависи изцяло от Вас.

Декоративни подови настилки за Баня Ruvitex 3D Décor позволяват печат – което прави възможностите за техния външен вид неограничени. Можете да изберете различни морски и океански обитатели, които в тон с водата, характерна за това помещение, да създават допълнително настроение и атмосфера. Водни костенурки, коралов риф, или пък русалки, моряци или сирени могат да станат част от Вашата баня още днес. Ако не харесвате потъналите кораби и морска тематика, нищо не пречи да брандирате своята декоративна подова настилка за Баня Ruvitex 3D Décor със своя любим филм или пък, защо не, цитат(и) от автори.

Декоративни подови настилки за Баня Ruvitex 3D Décor са поле за изява на Вашето въображение. Спокойно може да съобразите външния им вид със съществуващите цветове и стил в банята, или пък да акцентирате върху тях, като антипод на вече съществуващи по-неутрални цветове и обзавеждане.

Декоративни подови настилки за Баня Ruvitex 3D Décor са триизмерно чудо, което всяка баня заслужава. Вашата също. Осигурете си ги днес.Обади се и поръчай