Уникална реклама с 3D Подови настилки Ruvitex 3D Decor

27 септември, 2016 | Сподели: |

Всеки търговец и бизнесмен иска да продава – продукти, услуги. Начин, да се достигне до широките публики потенциални клиенти, е рекламата. Тя идва в много видове и форми. Основните и разновидности са телевизионна, радио, печатна, Интернет реклама. Различни послания „рекламират“ асортимента на даден бизнес и целят да подтикнат хората към потребление.

Предлагаме Ви нов, революционен начин, Вашето послание и продукт, да достигнат до много нови целеви публики: Подови Настилки за Бизнес Реклама Ruvitex 3D Decor. Те позволяват печат на Вашето послание, в 3D формат! После, може да поставите изработената реклама на желано от Вас място – дори, това да е дъното на басейн! Защо не? Изключително революционен начин да рекламираш, примерно разхладителни напитки, или пък сладолед. Лятото, хората търсят разхлада в басейна, а оттам го гледа Вашето послание, отпечатано на 3D Подова настилка за реклама Ruvitex 3D Decor.

somersby-1
heineken

Разбира се, дъното на басейна и освежителните питиета далеч не са единственото, което може да позиционирате на 3D Подови настилки за реклама Ruvitex 3D Decor. Спокойно, може да поставите брандираното си послание на пода в офиса. Клиентът влиза и открива, че инвестирате в иновации.

По същество, 3D Подови настилки за бизнес реклама Ruvitex 3D Decor са изработени от 100% полиестерен текстил, с горен и долен слой от промазка от пластифициран поливинилхлорид. Материалът позволява печат на проект по избор на клиента без ограничение в тематиката и дизайна. При това, образът е триизмерен. Резултатът е изключително атрактивно подово покритие, което можете да позиционирате на избрано от Вас място.

3D Подови настилки за бизнес реклама Ruvitex 3D Decor са нов начин да изразите себе си и бизнеса си и да привлечете нови клиенти. Дали като подово покритие, което лесно можете да местите от позиция на позиция, дали на дъното на басейн или пък другаде, , 3D Подови настилки за бизнес реклама Ruvitex 3D Decor винаги привличат погледа. Те са различни, свежи, триизмерни. Убедете се сами.Обади се и поръчай