Вашите най-добри помощници във всеки проект, свързан със строителство – МКМ БГ ГРУП

11 октомври, 2016 | Сподели: |

Покривът трябва да се ремонтира. А толкова ми се иска и да изолираме подходящо къщата. Откъде ли съседът е купил тази страхотна каменна облицовка? А кой му я монтира? Каква е разликата между различните видове керемиди? Дали причина за онзи течащ таван в кабинета не е настилката на терасата на горния етаж? С какво да покрия кътовете в двора? С какво да оформя пътеките и алеите? А пространството около басейна? Материалите на пазара са толкова много. Как да се ориентирам? Нищо не разбирам от строителство и материали. Какво да правя?

Много просто – свържете се с нас – МКМ БГ Груп, ние ще Ви помогнем! От дълги години оперираме на българския и чужди пазари и имаме огромен опит в строителството! Предлагаме качествени, красиви и надеждни материали, знаем как да ги прилагаме и монтираме правилно и смеем да твърдим, че знаем кой материал е точният и перфектният за даден проект. Ние сме тук, за Вас, във всеки един проект. Занимаваме се с проектиране, инженеринг, консултации. Предлагаме цялостни системи и комплексни решения в областта на строителството – системи за фасади, покриви, подове, фундаменти, дори тунели и мостове, водосточни системи! Предлагаме и изграждаме битумни и синтетични хидроизолации, топлоизолация.

МКМ БГ Груп предлага огромен набор строителни материали – някои традиционни, други – не толкова. При нас ще намерите най-доброто – керемиди, профилирана ламарина, поликарбонат, аксесоари за покрив, бордюри и тротоарни плочи, добавки за бетон, бои, мазилки, лепила, фасадни панели; дървен материал – дървено влакнести плочи фазер, МДФ плочи, ПДЧ плочи – шлифовани, шперплат, циментово – талашитени плоскости, терасни дъски, фасадни дъски – планкен, декинг (палубни) дъски, имитация на греди, блок хаус, дървена ламперия (облицовка), подови дъски, шлифовани греди, летви и дъски, нарязани греди и летви, обрязани дъски, QSB И OSB плоскости, хидрофобен шперплат. Предлагаме и препарати за защита на дървесината.

PVC мембрани – здрави, надеждни, собствено производство – за изкуствени водни басейни, за монтаж под керемиди, за резервоари за отпадни води, за лагуни за оборска тор, за декоративни езерца; Предлагаме и армирани PVC фолиа – подходящи са за брезенти и платнища, както и за покриване на оранжерии – специалното ни фолио Armofol. Допълнителен уникален продукт са нашите PVC фолиа Prestige – те са иновативен продукт с перлен ефект с различна степен на наситеност. Предпочитан е за изработка на плажни изделия, чанти, папки, подвързии, ветрозащитни завеси и други.

МКМ БГ Груп предлага и широка гама иновативни 3D материали. Тук се включват 3D Балатуми, 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor и 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси. 3D Подови Настилки Ruvitex 3D Décor са подходящи не само за Вашия дом и офис, те се предлагат и във вариант за басейн – RUVITEX 3D POOL DECOR. Това е материал, който позволява печат и осъществяване на всеки Ваш проект. Той може да бъде използван и в рекламата. 3D Décor за Сенници, Шатри, Ветроупорни Завеси е материал, който също позволява печат. Ветроупорни завеси от това изделие могат да бъдат съобразени с Вашето виждане за дизайн и така да бъдат вписани във всяка вече изградена среда със собствен стил.

МКМ БГ Груп е традиция и иновация, подплатени с опит. Ние сме професионалисти, които разбират от качествено строителство и строителни материали. Всеки проект – от първата крачка, през проектиране, инженеринг, изграждане – е предизвикателство за нас. МКМ БГ Груп е комбинация от знания, умения, отлично приложение на практика. Невъзможни мисии за нас няма. Доверете ни своя проект. Или пк първо – ни се обадете за консултация. Ние сме точните професионални строители, проектанти, консултанти за Вашия проект.Обади се и поръчай