Усилена двустранна самозалепваща лента  Изоспан KL +

Производител:

Сподели:

самозалепваща лента Изоспан KL Изоспан KL + – двустранна самозалепваща лента, армирана с диагонална мрежа, предназначена за залепване едно към друго платната метериали на ИЗОСПАН от всички марки, а така също за херметизация местата на присъединяване платната материали ИЗОСПАН към други елементи на покрива, скелетни стени, междуетажни плочи. Изоспан KL + демонстрира висока начална адхезия, както  при стайна, така и при ниски температури. Той великолепно залепя както полипропилен, полипропиленови платна, полипропиленови фолиа, така също и силнопорести и неравни материали.

Технически характеристики на материалите Изоспан KL +
Състав Диагонална мрежа с усилен залепващ слой на базата на водно-дисперсен модифициран акрил без съдържание на разтворители
Защитен слой Силиконизирана хартия
Температурна устойчивост От -40° С до + 100° С
Адхезия (According to AFERA 5001) мин 26,8 Н/25 мм
Якост на разслояване на лентата към спунбонда след време на контакт1 ч, сN/см 180
Якост на свързване на лентата при отлепване (откъсване), сN/см:
– от метал
– от дърво
– от бетон
350
Широчина, мм 30
Дебелина, мкм 260
Дължина м.п. 25

Инструкция за монтаж:

При залепване на вертикални и хоризонтални припокривания на материалите на покривите и на стените самозалепващата двустранна лента Изоспан KL+ се залепва върху горния край на закрепеното платно с антиадхезийната хартия нагоре (Изоспан KL+ се развива с леко притискане към долното платно на зададено разстояние от края).  След това, според изискваното по инструкция припокриване се полага или се развива горното платно от материала. Антиадхезийната хартия се снема от лентата и двете платна се притискат едно към друго.

Монтажът е препоръчително да се извършва при температура на околната среда не по-ниска от +5°С и нормална влажност на въздуха върху суха и чиста повърхност.

Цени

м2/ролка Мерна единица Крайна цена в лв/м2 с ДДС
50мм/30м бр 14,26 лв.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай