Профилирана ламарина H-60×845-A,B

Сподели:

Профилирана ламарина H-60×845-A,B предназначена за изграждане на носещи конструкции и строителство на скатни покриви. Произведена е от студеновалцована поцинкована стомана с дебелина 0,5-0,9 мм, с трапецовидна форма на профила. При достатъчно голяма широчина на реброто (122 мм), разстоянието на стъпката е само 50 мм, подсилването на конструкцията и повишената устойчивост на огъване се осигуряват от допълнителните канали. Подробните характеристики на натоварване на материала са посочени в техническата документация.
Този материал се произвежда от стоманен поцинкован лист с полимерно покритие или без него чрез студено валцоване. По презумция полимерното покритие се нанася по вариант А, вариант В се договаря отделно. Благодарение на полимерното покритие поцинкованата валцована стомана, която се използва за производство на профилирания лист, придобива устойчивост на атмосферните въздействия, на механични повреди, надеждност.
По желание на клиента, размерът на профилираната ламарина може да бъде различен от стандартните (2.0, 3.0 и 6.0 м в дължина) и да съответства на индивидуалните му изисквания: производствените мощности на фирмата позволяват да предложи изработката на всеки един размер профилиран лист H-60×845 от 0,5 до 12 м.
Възможностите на производството позволяват изработката на профилиран лист с всяка една дължина ( до 12 м )за нестандартни архитектурни решения. Препоръчителна дължина на листа — до 4.0 м. за лесно транспортиране, съхранение и монтаж.
При необходимост върху профилирания лист при производството може да бъде нанесено защитно фолио ( сваля се след монтажа ).
При използване на продукцията като покривен материал съществува възможност да се поръча профилиран лист H-60×845-A, B с нанесено антикондензно покритие.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай