Профилираната ламарина С-21х1000-A,B

Сподели:

Профилираната ламарина С-21х1000-A,B е с трапецовиден профил и с достатъчно близко разположени усилени ребра, което придава висока устойчивост и характерен външен вид на материала. Благодарение на това, сферата на използване на профилирания лист се разширява и включва изграждането на скатен покрив, стени, огради и преградни съоръжения.
Продуктът се произвежда от стоманен поцинкован лист с полимерно покритие или без него по метода студено валцоване. По подразбиране полимерното покритие се нанася на страна А, вариант В се договаря отделно. Благодарение на полимерното покритие поцинкованата валцована стомана, използвана за производство на профилирания лист, придобива устойчивост на атмосферни въздействия и механични повреди, надеждност и дълъг срок на годност.
Вие можете да закупите необходимото ви количество профилирана ламарина със стандартни размери 2.0, 3.0 и 6.0 м. По индивидуална поръчка може да бъде изработен лист с дължина от 0,5 м до 12. 0 м. При използване на профилираната ламарина С-21х1000 за покривен материал на неговата повърхност може да бъде нанесено антикондензно покритие.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай