Профилирана ламарина C-8х1150-A,B

Сподели:

Профилирана ламарина C-8х1150-A,B – един от класическите видове материали за стени. Днес тази процукция е с достатъчно широка сфера на приложение и се използва за облицовка на фасади на промишлени и жилищни сгради, изграждане на стени и преграждане на помещения.
Профилираната ламарина C-8х1150-A,B е с профил с трапецовидна форма с малка височина (8 мм) и със средна дължина на стъпката (52,5 мм) и прекрасно ще допълни всяко едно съвременно архитектурно решение. Полимерното покритие е с наситени цветове, устойчиво на механични повреди и атмосферни явления, ултравиолетови лъчи, благодарение на което профилираната ламарина дълго време съхранява наситения си цвят и експлоатационни качества.
Полимерното покритие се нанася на страна А по подразбиране и на страна В – по поръчка на клиента. Вие можете да закупите профилирана ламарина C-8х1150 със стандартни размери (дължина 2.0, 3.0 или 6.0 м) или да направите индивидуална поръчка: минималната дължина е 0,5 м, максималната – 12.0 м. Също така по желание на клиента може да бъде нанесено антикондензно покритие, ако профилираният лист C-8х1150 ще се използва за покривен материал.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай