Профилирана ламарина Н-114х750

Сподели:

Профилирана ламарина Н-114х750 с висок трапецовиден профил, с малка стъпка, усилените ребра са с два канала и са релефни в краищата, което осигурява устойчивост на конструкцията при големи натоварвания. За производството й се използва поцинкован стоманен лист с дебелина 0,7 – 1.0 мм с или без полимерно покритие.
Профилираният лист отговаря на необходимите технически показатели, за да бъде използван в различни сфери: от строителство на покриви до обшивки. Освен това профилът осигурява топлоизолация и устойчивост на конструкцията, както и други експлоатационни качества.
Материалът се доставя в стандартни размери, но се позволява производството на листове с необходимите на клиента размери с дължина от 0,5 до 12 метров. Безопасното транспортиране се осигурява от нанесеното върху повърхността на профилирания лист фолио, което се сваля след монтажа. В комплекта влизат необходимите инструкции за монтаж, а така също по желание на клиента необходимите монтажни материали, които позволяват изграждане на проектираната конструкция с минимални разходи на труд и време.
При необходимост върху профилирания лист може да бъде нанесено защитно фолио ( снема се след монтажа ). При използването на профилирания лист Н-114х750 за покривно покритие има възможност за поръчка на профилиран лист с нанесено антикондензно покритие.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай