Профилирана ламарина H-75×750-A,B

Сподели:

Профилирана ламарина H-75×750-A,B с трапецовидна форма, с височина на ребрата 75 мм, широчина 92 мм и стъпка 50 мм. Особености на геометричните параметри на дадения профил е наличието на допълнителни канали на всяко ребро, а така също и релефната повърхност на ребрата, което позволява значително да се увеличи устойчивостта на материала на огъване при значителни натоварвания. Това се потвърждава от проведените изпитания и тестове, с резултатите от които можете да се запознаете в техническата документация към материала.
Тези качества позволяват използването на профилирания лист Н-75 за изграждане на носещи конструкции, обшивки, на скатни и плоски покриви, покрития и за други цели.
Защитно – декоративните функции на листа се дължат на полимерното покритие, което се нанася на лицевата му страна, тип А или тип Б ( по избор на клиента ). Клиентът може да избира от предлаганата богата цветова гама, което позволява използването на материала за решаването на различни архитектурни задачи.
Профилираният лист Н-75 може да бъде закупен от склад със стандартни размери 2.0, 3.0 и 6.0 метра, или може да бъде произведен по поръчка с дължина от 0,5 до 12 м. Също така, по желание на клиента, е възможно нанасянето на антикондензно покритие, ако профилираният лист H-75×750 ще се използва като покривен материал.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай