Профилирана ламарина МП-35х1035-A,B

Сподели:

Профилирана ламарина МП-35х1035-A,B с трапецовидна форма, с широки подсилени ребра (119 мм), стъпка между тях (40 мм) и височина 35 мм. Тези геометрични параметри на профила осигуряват повишената му устойчивост на огъване.
За производството на профилираната ламарина се използва стоманен лист 0,5 – 0,9 мм, който заедно с формата на материала, позволява използването му за изграждане на носещи конструкции, а така също за врати и изграждане на скатни покриви.
Този материал се произвежда от стоманен поцинкован лист с или без полимерно покритие по метода студено валцоване. По презумция полимерното покритие се нанася по вариант А, вариант В се договаря отделно.
Профилираната ламарина МП-35х1035-A,B е представена в различни цветови гами, което позволява да се избере най-подходящия вариант за всяко архитектурно решение. Стандартната дължина на профилирания лист е 2.0, 3.0 и 6.0 м, при поръчка е възможно производството на профилиран лист от 0,5 м до 12,0 м. При използване на профилираната ламарина МП-35х1035 за покривна система се препоръчва нанасянето на допълнително антикондензно покритие.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай