Профилирана ламарина НС-35×1000-A,B

Сподели:

Профилирана ламарина НС-35×1000-A,B с трапецовидна форма широко разположени усилващи ребра, с височина 35 мм и широчина 70 мм. Наличието на канали допълнително подсилва профила, увеличава устойчивостта му на огъване и надеждността му. Тези геометрични параметри позволяват профилираната ламарина НС-35×1000-A,B да се използва не само за строителството на покриви и ограждащи съоръжения, но в носещи конструкции със значителни натоварвания.
При използването на профилирания лист НС-35×1000-A,B за покривно покритие върху неговата повърхност може да бъде нанесено антикондензно покритие.
В зависимост от изискванията профилираната ламарина се предлага в стандартни размери (2.0, 3.0 и 6.0 м дължина), но също така може да бъде нарязана по необходимия на клиента размер (от 0,5 до 12.0 м дължина). Продуктът може да се доставя отделно или окомплектован с монтажните елементи на фирмата, което осигурява допълнителни предимства: оптимално решение по съотношение на цена и качество, окомплектоване с необходимите материали, осигуряване на качествен монтаж на конструкцията и много други.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай