Отдушници ПОЛИВЕНТ за Плосък Покрив

Сподели:

Отдушници ПОЛИВЕНТ са едни от най-ефикасните вентилационни системи, с помощта на които конденза се отстраняват от покрива.
Отдушници ПОЛИВЕНТ са изработен от устойчив на атмосферни условия и устойчив на удар полипропилен. Благодарение на специални добавки (UV) те не са предмет на корозия и UV въздействие. Те могат да бъдат използвани в широк температурен диапазон от -50 ° С до + 90 ° С.
Пластмасови отдушници с различни диаметри са създадени, за премахване на водната пара. Предотвратяват образуването на мехури по покривната облицовка. Удължават живота няколко пъти на хидроизолационните материали. Могат да бъдат използвани в различни климатични зони.

Отдушници ПОЛИВЕНТ за плосък покрив

Отдушник ПОЛИВЕНТ

aerator-POLYVENT-jpg

Описание

Инсталира се на покрива не по-малко от 1 бр на 50-60 м2 покрив. Уникалният дизайн на отдушника създава допълнителна тяга в тръбата, което повишава неговата ефективност. Специално затягащия пръстен осигурява цялостна изолация около корпуса на тръбата и значително повишава естетическите качества на покритието. Той се състои от три компонента.
Височина – 260 мм
D фланец -270 мм
D тръба – 75-55 мм

Цена в лв/бр с ДДС: 8,03 лв.

Отдушник ПОЛИВЕНТ СТАНДАРТ

Aerator-POLYVENT-STANDARD

Описание

Инсталира се на покрива не по-малко от 1 бр на 50-60 м2 покрив. Уникалният дизайн на отдушника създава допълнителна тяга в тръбата, което повишава неговата ефективност. Специално затягащия пръстен осигурява цялостна изолация около корпуса на тръбата и значително повишава естетическите качества на покритието. Предназначен за използване в райони със значителна снежна покривка. Той се състои от три компонента.
Височина – 340 мм
D фланец -270 мм
D тръба – 75-55 мм

Цена в лв/бр с ДДС: 9,83 лв.

Отдушник ПОЛИВЕНТ ПРЕМИУМ

aerator_polivent-ultra110

Описание

Инсталира се на покрива не по-малко от 1 бр. 80-100 m2 покрив. Разстоянието между отдушниците не трябва да надвишава 12 метра. Уникалният дизайн на отдушника създава допълнителна тяга в тръбата, което повишава неговата ефективност. Специално затягащия пръстен осигурява цялостна изолация около корпуса на тръбата и значително повишава естетическите качества на покритието. Предназначен за използване в райони със значителна снежна покривка. Той се състои от четири компонента.
Височина – 470 мм
D фланец – 390 мм
D тръба – 130-103 мм

Цена в лв/бр с ДДС: 15,68 лв.

Отдушник ПОЛИВЕНТ СУПЕР

aerator_polivent-super

Описание

Инсталира се на покрива не по-малко от 1 бр. 80-100 m2 покрив. Разстоянието между отдушниците не трябва да надвишава 12 метра. Уникалният дизайн на отдушника създава допълнителна тяга в тръбата, което повишава неговата ефективност. Принципът на работа на отдушника се основава на разликата в налягането, причинена от въздушните течения. За работа в тежки условия.
Височина – 470 мм
D фланец – 390 мм
D тръба – 148-100 мм

Цена в лв/бр с ДДС: 18,85 лв.

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай