Поликарбонатен профилиран лист МП-20х1100

Сподели:

Профилираният лист МП-20-А,В е прозрачен материал с релефна повърхност, произведен от поликарбонат. Използва се за вграждане в стени и покривни конструкции с различна площ и предназначение. Основно предназначение на материала – допълнителна светлина в помeщението при спазване на всички необходими условия. Поради тази причина този материал е намерил широко приложение в строителството на селскостопански постройки ( сайванти, помещения за отглеждане на животни, птици), в промишлеността ( складове, покрити пазари и др.), в гражданското строителство ( козирки, стадиони, автопаркове и др.) и в много други области.
За монтажа на поликарбонатния профилиран лист не се изискват специални ригели, присъединителни елементи, рамки и др. При това носещата способност и ниското тегло позволяват използването му върху покриви с плътна решетка. Монтажът на листовете поликарбонат не представлява трудност при спазване на препоръките на производителя, приложени в инструкциите към материала. Необходимите аксесоари и монтажни елементи влизат в поръчания комплект.
Към предимствата на поликарбонатния профилиран лист МП-20х1100 се отнасят такива негови свойства като висока светлопроницаемост (повече от 90%), съвместимост с профилирана ламарина МП-20, устойчивост на високи, ниски температури, механично въздействие, устойчивост на ултравиолетови лъчи, съхранява прозрачността си в продължение на много години, екологичност, устойчивост на въздействието на химически вещества, малко тегло, лесен монтаж, здравина.Такова съчетание от качества не притежава нито един друг материал.
Материалът се доставя на стандартни листове с дължина 3000 мм (площ на листа 3.45 м2).

Свойства и характеристики на клетъчния поликарбонат можете да прочетете оттук

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Обади се и поръчай