Блиндирани входни врати „Руски стандарт“ | MKM БГ ГРУП

Блиндирани входни врати „Руски стандарт“

18 август, 2020 | Сподели: |

 

Изборът на входна врата за вашия дом е важно решение, от което зависи не само естетиката на фасадата, но и енергийната ефективност и безопасността. Инсталирайки висококачествени входни врати, можете значително да спестите електроенергия, благодарение на техните топлоизолационни свойства, а също така да предпазите къщата от натрапници, като изберете врати със съответния клас на защита срещу взлом.

Основното качество на вратите е надеждността и устойчивостта на взлом. В допълнение, вратите трябва да бъдат защитени от студ, течения и шум във входа и от улицата.

Блиндираните входни врати имат най-добрата устойчивост на взлом, устойчивост на износване и топло- и шумоизолация.

Висококачествената врата не може да бъде лека. Истинската блиндирана врата винаги е тежка. И колкото е по-тежка, толкова по-добре. Oбикновено тежат от 80 до 140 кг.

Предимства на блиндираните входни врати “Руски стандарт”:

  • Високо ниво на защита срещу взлом

В сравнение с опциите за входни врати, изработени от метал-пластмаса или дърво, блиндираните врати имат значително по-високи параметри против взлом поради използването на подсилена конструкция.

  • Повишена огнеустойчивост

Благодарение на метални вложки и надеждна метална рамка, тези врати имат доста висока пожароустойчивост.

  • Дизайн

Най-общо казано, дизайнът на блиндираните врати не се различава много от стандартния дизайн на металните врати. Блиндираните врати се поддават добре на декорация с различни материали. Повечето от тези материали имат възможност да прилагат фрезоване, което означава, че можете да създадете изящен дизайн за всеки вкус.

За външна декорация на повърхността на вратата се използват следните материали и техните различни комбинации: покрития от MDF, PVC фолио, алуминиеви ленти, покритие с авто емайл, обтегнато стъкло.

  • Надеждни фитинги

По-надеждните и висококачествени фитинги винаги са инсталирани в стандартната конфигурация на блиндираните врати в сравнение с другите опции за дизайна на вратите.

  • Сила

Благодарение на използването на подсилени конструктивни елементи, блиндираните врати са устойчиви на механични повреди.

·         Ъгъл на отваряне на вратата – 180 градуса.Call Now ButtonОбади се и поръчай