Дървена ламперия (облицовка) | MKM БГ ГРУП

Иглолистна ламперия (облицовка)
21.15лв с ДДС за М2
Нова Цена: 18,47 лв с ДДС за М2

Сподели:


Дървената ламперия има много привлекателен външен вид, притежава всички полезни свойства на дървото, които правят оптимална влажността в помещението. Визуално, ламперията (облицовката) прави стените да изглеждат по–равни, заради дървената текстура, придавайки елегантен вид на помещението.

Като правило, в Новосибирск с ламперия са облицовани стените на къщите, както отвън, така и отвътре, а така също таваните, балконите, лоджиите и др. Като цяло с ламперия може да се облицова всичко, като по такъв начин облицованият обект се отличава с добър и естетически издържан външен вид.

За бани (сауни) като правило се използва ламперия от трепетлика. Трепетликата се цени, заради това, че тя не отделя смола или както още казват „не плаче” при високи температури. В повечето случаи парилката се облицова с трепетлика, банята с лиственица, стаята за почивка с бор.

За да се постигне единно оформен интериор в помещението, често стените се облицоват с ламперия, а подът се настила с подови дъски, което придава на помещението красив и благороден вид.

Също така за облицоване често се използва имитацитация на дървени греди и блокхаус, които по принцип са по-подходящи за външната част на къщата.

дървена облицовка

дървена облицовка

Подобни продукти

ПРОДУКТИ

Дистрибутори

Дистрибутори
Call Now ButtonОбади се и поръчай