Иновативно 3D фолио за басейни позволява неограничен дизайн

13 май, 2016 | Сподели: |

Ruvitex 3D Pool Décor е иновативен материал, създаден специално с мисъл и за задължителните здравина и качество, но и за естетически издържан външен вид.

Какво представлява това иновативно 3D фолио за басейн? Ruvitex 3D Pool Décor е полиестерен тъкан текстил, двустранно промазан със състави на база пластифициран поливинилхлорид. Звучи Ви сложно? Не е. Ruvitex 3D Pool Décor е хидроизолационен материал, който обаче Ви позволява да изберете сами външния вид на басейна си.

Изделието е рулонно. Основният му, среден слой се състои от 100% полиестерен текстил. Долният пласт пък е от оцветена промазка от пластифициран поливинилхлорид. Лицевият, най-горен слой, е също от промазка от пластифициран поливинилхлорид, но прозрачна. Дебелината на фолиото за басейни е 2 мм.

Coral-Reefs

Ruvitex 3D Pool Décor е материал, устойчив на стареене, микроорганизми, температурни разлики. Не се влияе от химикали, които се прилагат за дезинфекция на водата. Запазва своята гъвкавост, дори при отрицателни температури. Хидроизолацията Ruvitex 3D Pool Décor не се хлъзга.

Фолиото Ruvitex 3D Pool Décor е уникален по рода си продукт не само за българския пазар. Върху него може да се печата. Това позволява да изберете сами какво ще има на дъното и по стените на Вашия водоем. Дали ще изберете морски сирени, костенурки, делфини или пък, защо не, акули, решавате Вие. Спокойно може да се сдобиете с пиратско съкровище или пък потънал кораб в своя басейн, с помощта на иновативното фолио.
Можете да го използвате за да брандирате примерно, своя бизнес. Защо не? Стига да искате, на фолиото за басейни може да отпечатате своите контакти, уебсайт или пък друга информация, която счетете за нужна. Материалът носи всички предимства на другите фолиа за басейни, като освен останалото не Ви ограничава откъм дизайн. Защо да се задоволявате с традиционно, скучно фолио за басейни, когато имате на свое разположение буквално неограничен дизайн? Инвестицията в качество, при това с високи естетически стойности, винаги си струва.Обади се и поръчай