Иновативно фолио-хидроизолация за басейни кани пирати и русалки да поплуват с нас

11 май, 2016 | Сподели: |

Живеем във времена, когато невъзможното е само на ръка, или гений – два, разстояние. Със сигурност, едни от най-добре пазените тайни по земята са лекарства, изобретения, горива и какво ли още не, скрити по сейфове и чакащи изчерпване на определени пуснати на пазара в момента ресурси. Всеки допринася с каквото може за движението на света напред. Е, има и някои, които дърпат назад, а говорят за прогрес, но това е друга тема.

maxresdefault

Всяко пътешествие започва с първа стъпка. Една от нашите първи стъпки към създаване на иновации е декоративната хидроизолация – фолио за басейни Ruvitex 3D Pool Décor. Материалът освен създаден специално за Вашия водоем позволява и неограничен дизайн. Здравина и красота с дълъг живот – това е Ruvitex 3D Pool Décor.

sunken_treasure_by_deepestofblue

Фолиото за басейни позволява да отпечатате буквално каквото си поискате на него.
Искате да заселите риби-клоун в детския водоем? Или пък детето Ви харесва „Ариел“? Няма проблем, фолиото за басейни Ruvitex 3D Pool Décor е насреща. Спокойно можете да поканите и различни водни животни, корали, пасажи риби, гигантски костенурки… Ограничения няма. Нашето фолио – хидроизолация прави всичките Ви мечти реалност. Предпочитате компания да Ви правят русалки? Или пък, Джак Спароу и „Черната Перла“? Фолиото за басейни Ruvitex 3D Pool Décor позволява и това. Потънали златни съкровища, тайни, карти, пъзели, морски звезди, вълни, пясък…, въображението е границата за декоративна хидроизолация – фолио за басейни Ruvitex 3D Pool Décor. Не се хлъзга, устойчиво, красиво – това фолио за басейни е оптималния избор на материал за всеки водоем.

Ruvitex 3D Pool Décor е не само красиво и с висока естетическа стойност. Фолиото ни за басейни е в 3D формат! Представете си, какво мечтаете да имате в басейна си. Сега затворете очи и си го представете не в две, а в цели три измерения. Сега прибавете водата отгоре… резултатът е невероятно жив басейн, пъстър и абсолютно уникален. Подарете си го днес.Обади се и поръчай