Метални керемиди Monterrey – разумният избор

23 ноември, 2016 | Сподели: |

Изборът на керемиди не е лека задача. Раздвоени между качествата на един или друг от основните типове керемиди, хората се лутат в разнообразието, неспособни да направят бърз и сигурен избор. Реално, всеки един от основните видове керемиди – керамични, битумни, метални, дървени – има своите предимства и висока естетика. Професионалистите, които всекидневно монтират различни покривни покрития, могат да Ви дадат най-добър съвет за това, кои керемиди са най-подходящи за нов или ремонт на стария покрив. Най-вече – не забравяйте, че керемидите са само част от покривната конструкция, която трябва да е здрава, качествена, надеждна и не само да изолира, но и да диша.

В настоящия материал ще Ви запознаем с предимствата на метални керемиди Monterrey. Нека започнем с няколко изречения за металните керемиди като цяло. те са материал, който много добре съчетава качеството с разумна цена. Особено подходящи са за райони с големи разлики в температурите и обилни снеговалежи. Металните керемиди са с лесен монтаж. Те са издръжливо изделие с основен слой от тънколистна стомана. Покритието им пък, позволява широка гама цветови решения. Не се нуждаят от почистване и не натоварват излино покривната конструкция. Устойчиви са на мухъл, плесен, вятър, ръжда. Затоплите ли вътрешността на дома пък, металните керемиди ще стопят леда и снега на покрива. Те също поемат топлина и спомагат намаление сметките за електричество.

Метални керемиди Monterrey носят всички предимства на този вид покривни покрития. Основата им е профилиран лист от поцинкована стомана с полимерно покритие. Подходящи са за изграждане на изискани покриви със сложна форма.

Характеристиките на метални керемиди Monterrey са следните:

– Габаритна широчина на листа 1190 мм

– Работна широчина на листа 1100 мм

– Максимална дължина 6100 мм

– Минимална дължина 850 мм

– Височина на профила 18 мм

– Стъпка на вълната 350 мм

metallocherepica-raive

Метални керемиди Monterrey са красив, висококачествен продукт, с който можете да изградите надежден, но и високоестетичен покрив. Въпроси? Задайте ги на тел.+359 898 431 077Обади се и поръчай