Надежден, красив покрив с битумни керемиди шинглас | MKM БГ ГРУП

Надежден, красив покрив с битумни керемиди шинглас

8 ноември, 2016 | Сподели: |

Битумните керемиди са популярен материал за покриване на покриви, които има многобройни предимства.

Шинглас е абсолютено непорист, непопиващ влага материал, които е и лек, гъвкав и практичен. Не натоварва допълнително конструкцията на покрива, съответно сградата и фундамента. Поради своята гъвкавост може да се монтира на всякакви покриви, независимо от техните конфигурации и сложност; Лесен, практичен транспорт и монтаж без употреба на специални инструменти.

Битумните керемиди не корозират, не гният, не изгарят, което пък означава дълговечност на материала. Цветът им се изменя минимално във времето, което носи устойчива естетика.

Шиндлите звукоизолира дома по време на дъжд и град. Устойчиви са на студ и горещини – без значение от температури и резки амплитуди, от -50 до +110 градуса по Целзий, в сняг и дъжд битумните керемиди пазят дома Ви.

169

Материалът е напълно безопасен и не се нуждае от гръмоотводи и снегозадържатели; няма опасност и от запалване при случайно попадане в открит огън. Шиндлите са напълно устойчиви на вятър със скорост от 100 до 150 километра в час; (в зависимост от избрания модел)

Битумните керемиди са и много икономичен материал, от които почти няма отпадъци. При сложните покриви всяко парче материал влиза в употреба и този показател е още по-снижен.

Предлагаме на своите клиенти различни видове битумни керемиди шинглас; по форма те са:
– Соната – познати като пчелна пита
– Акорд – раздвижени асиметрични с триизмерен ефект
– Трио – класически правоъгълни битумни керемиди
– Танго – познато и като боброва опашка
Джаз – триизмерен ефект; застъпени трапецоведни фигури

Всеки вид има свои подвидове, които покриват различни цветове и ефекти. Това прави шиндлите материал с изключително високи естетически качества, устойчиви във времето. Битумните керемиди са красив, ефектен материал, които лесно се вписва във всеки проект. Минералната посипка, с която шиндлите са покрити, не само им придава цвят, но и ги пази от UV лъчите, напукване и стареене.

Изберете своите битумни керемиди с нас! Проектиране, инженеринг, консултации – надеждният, здрав покрив идва с МКМ БГ Груп!Обади се и поръчай