PVC мембрана за монтаж под керемиди с отлични качества

2 ноември, 2016 | Сподели: |

Покривът трябва да бъде здрав и надежден. Залог за това е и мембраната, която се монтира под керемидите и добавя допълнителна устойчивост на вода. Предлагаме на Вашето внимание Ruvimat D – български продукт с отлично качество, подходящ за хидроизолация на нови покриви и ремонт на стари.

PVC мембрана за монтаж под керемиди Ruvimat D е продукт на Рувитекс Индъстри АД – русенско предприятие с дългогодишни традиции. Материалът се предлага в четири различни разновидности – Ruvimat D 12 – дебелина 1,2 мм, Ruvimat D 15 – дебелина 1,5 мм, Ruvimat D 18 – дебелина 1,8 мм, Ruvimat D 20 – дебелина 2 мм.

Продуктът е трислоен и е изработен от ПВХ = пластифициран поливинилхлорид, подсилен с армираща полиестерна мрежа. Закрепва се механично към основата и хидроизолира покрива.

Какво прави PVC мембрана за монтаж под керемиди Ruvimat D отличен материал? Тя покрива всички основни изисквания пред хидроизолационните мембрани за покрив. Стабилна е при различни температури и паропроницаема. Освен това е яка и еластична. Микроорганизми, UV лъчи и агресивни течности не са заплаха за нея. Животът и е дълъг, а може да се рециклира. Монтира се бързо, лесно и не на последно място – безопасно, като това може да се случва и при ниски температури.

Материалът се предлага на рула с ширина два метра и дължина двадесет метра. Всяко руло е с тегло 60 килограма. PVC мембрана за монтаж под керемиди Ruvimat D отговаря на изискванията на EN 13956 : 2012 за покривна хидроизолация. PVC мембрана за монтаж под керемиди Ruvimat D е с клас Е по европейската класификация за пожарна безопасност EN 13501-1 и ЕО Сертификат 1871- CPD – 0177.

Какво повече му трябва на човек за сигурен, безпроблемен покрив? Гарантирайте си сух, ущтен дом с PVC мембрана за монтаж под керемиди Ruvimat D.Обади се и поръчай