PVC мембрана RUVIMAT SP за хидроизолация на плувни басейни

26 май, 2016 | Сподели: |

Басейнът е мечта за всеки. Защо да не си изградите сами такъв? Дали по-малък, или пък, по-голям, той е прохладата в летните дни, от която никой не би се отказал.

Първи необходим компонент в изграждането на басейни или пък други хидротехнически съоръжения, е качественият хидроизолационен материал.

Тук на сцената излиза PVC мембрана RUVIMAT SP за хидроизолация на плувни басейни – продукт родно производство, с отлични характеристики, доказал качествата си в не един или два проекта.

PVC мембрана RUVIMAT SP за хидроизолация на плувни басейни е трислойна полимерна мембрана, за чието производство се комбинират отлични пластифициран поливинилхлорид (оттук идва и названието ПВХ или PVC) и армираща полиестерна мрежа.

Резултатът от тази комбинация на висококачествени изходни материали, с опит, професионалисти и класно производство в собствена база, е мембрана, която е създадена специално за облицовъчна хидроизолация на плувни басейни и други хидротехнически съоръжения = PVC мембрана RUVIMAT SP.

Материалът е:

  • як и еластичен
  • устойчива на UV Лъчи, въздействия на околната среда и различни микроорганизми, агресивни течности, стареене;
  • висока устойчивост на различни механични въздействия
  • гъвкавост и при минусови температури
  • не се влияе от агресивните препарати за дезинфекция и почистване на басейни и водоеми
  • паропропусклив, гъвкав
  • рециклируем

PVC мембрана RUVIMAT SP се предлага в две различни разновидности – RUVIMAT SP 12 и RUVIMAT SP 15. И двете се предлагат във вид на рула армирана листова мембрана и се състоят от следните слоеве:

  1. Матов повърхностен слой в светло син цвят ( RAL 5015) или тъмно син (RAL 5005) +
  2. Среден слой от полиестерна мрежа +
  3. Долен пласт в тъмно сиво

Дължината на всяко руло е 20,00 м, а широчината – 2,00 м.
Мембраната при RUVIMAT SP 12 е с дебелина 1,2 mm и съответно тегло на рулото: 63,00 кг, а при RUVIMAT SP 15 с дебелина 1,5 mm и тегло на всеки свитък 80 кг.

Повече за монтажа на PVC мембрана RUVIMAT SP за хидроизолация на плувни басейни, четете тук.

Ако пък искате повече цвят в своя басейн, то погледнете специалните Декоративни подови настилки за басейни RUVITEX 3D POOL DECOR. С тях дизайнът на Вашия басейн е абсолютно по Ваш избор.

Горепосочените мембрани са продукт на Рувитекс Индъстри АД. Гарантираме за техните качество и издръжливост. Заставаме зад тях с името си. Не спираме да търсим иновации, да ги комбинираме с опит, професионализъм и качествени суровини. Резултатите си заслужават.Обади се и поръчай