Стоманен сайдинг „Woodstock“ с вид на дървени трупи е прекрасен завършек за всяка къща

17 май, 2016 | Сподели: |

Какво е сайдингът? Материал, за обшивка на сгради или казано с други думи, за облицоване на фасади.
Какво е фасадата? Визитната картичка на всяка постройка.
Дрехите, по които я преценят.

Затова е много важно, как изглежда. Разбира се, освен с привлекателен външен вид, фасадата трябва да е и здрава, издръжлива на различни влияния, лесна за поддръжка и ако може, на добра цена.
Точно такава, мултикачествена фасада, можете да изградите с помощта на сайдинг. Комбиниран с изолиращ материал, той ви дава и перфектната хидро-, шумо-, топлоизолация.

Metaloprofil8

Облицовъчният материал е с родина Северна Америка. Първоначално е бил дървен. Днес се изработва от най-различни материали, като най-разпространен е винилов (винилев, винилният) PVC сайдинг.

Специално внимание заслужава стоманеният сайдинг „Woodstock“. Той е с изключително атрактивен външен вид, навяващ носталгия, топлина, чувство за уют.

Стоманеният сайдинг „Woodstock“ изглежда точно като цилиндрични дървени трупи. Визията му позволява спокойно да пресъздадете визията на дървена къща, с помощта на съвременен материал, който обаче, се нуждае от много по-малко поддръжка от дървото.

Стоманеният сайдинг „Woodstock“ пресъздава в детайли красивата шарка на естественото дърво. За впечатлителния му външен вид допринася и релефа на материала – точно като на истински цилиндрични трупи.

Цинково полимерно покритие защитава сайдинга от поцинкована стомана „Woodstock“ от различни външни влияния, механични повреди, атмосферни условия.

Стоманеният сайдинг „Woodstock“ не корозира и е изключително здрав и издръжлив.
Поддръжката му е абсолютно минимална и се състои в просто измиване с вода. Въоръжете се с градинския маркуч и готово.

Стоманен сайдинг „Woodstock“ идва в следните измерения:

  • дебелина на метала до 0,5 мм
  • дължина от 0,5 до 6 метра
  • височина на профила 28 мм
  • работна широчина 330
  • габаритна широчина 356

Не забравяйте, качеството, здравината, естетически издържаният външен вид винаги имат значение. При стоманен сайдинг „Woodstock“ тези необходимости са комбинирани и с балансирана цена. Какво по-добро да изберете за облекло на своя дом?Обади се и поръчай