Лято е. Искам басейн!

15 юни, 2016 | Сподели: |

Средата на юни. Жега. Какво по-добро от разхлада на морето или океана, ако може под сянката на някоя палма, ако има и някой коктейл или бира наблизо, толкова по-добре. За жалост обаче, това не винаги е възможно, а и да е – е за кратко. Затова, време е да си построите мечтаната къща, а към нея да прибавите и басейн.

pool1

Басейнът е мечтаната разхлада лятото, която може да позиционирате където си поискате. Плюс това си е само Ваш и за разлика от морето, няма да се налага да го делите с никой. Освен разбира се, ако по Ваше желание не си поканите гости. Коктейлите са на ръка разстояние и не се налага да чакате сервитьори и да пиете мохито с газирана вода и никакъв намек за бял ром, който би трябвало да е вътре, според оригиналната кубинска рецепта.

Ако сте избрали мястото и формата, не губете време, а действайте. Семейството и приятелите ще са Ви благодарни. Най-важното за басейна е мембраната за облицовъчна хидроизолация, която ще изберете.

Добрите мембрани за облицовъчна хидроизолация на плувни басейни са устойчиви на UV лъчи; въздействия на околната среда; химикалите, прилагани за дезинфекция на водата; различни микроорганизми.

Мембраните за облицовъчна хидроизолация с отлично качество са яки и еластични и запазват своята гъвкавост и при отрицателни температури. Устойчивостта на различни механични въздействия също е необходимо условие за мембраните за облицовъчна хидроизолация на плувни басейни. Точно такъв висококачествен материал е мембраната за облицовъчна хидроизолация на плувни басейни Ruvimat SP. Тя се предлага в две разновидности – Ruvimat SP 12 и Ruvimat SP 15. Ако не сте сигурни, какво ще Ви е необходимо за Вашия проект, обадете ни се, ще Ви консултираме коя мембрана за облицовъчна хидроизолация е най-подходящата за Вас. Можем да изпълним басейна на Вашите мечти в желаните от Вас измерения.

Мембраната за облицовъчна хидроизолация на плувни басейни Ruvimat SP е български продукт на Рувитекс Индъстри АД. Обадете ни се днес и подсигурете прохладните си летни дни. Не забравяйте – качествено се строи с качествени материали. Мембрана за облицовъчна хидроизолация Ruvimat SP е точно това – най-доброто за един басейн. Ако искате да добавите и цвят, то изберете Декоративна Хидроизолация за Басейн – Ruvitex 3D Pool Décor. Лято е! Действайте.Обади се и поръчай