Перфектното фасадно метално скеле с износоустойчиво покритие за сгради до 40 м. | MKM БГ ГРУП

Перфектното фасадно метално скеле с износоустойчиво покритие за сгради до 40 м.

8 август, 2016 | Сподели: |

Фасадното метално скеле е верен помощник в строежите от всякакво естество. То позволява достъп до фасадите на различни сгради с оглед извършване на различни строителни дейности.

С гордост ние, от МКМ БГ Груп, фирма с утвърдени традиции в строителството, обявяваме, че вече предлагаме на своите клиенти метални скелета с полимерно износоустойчиво покритие, които са подходящи за сгради с височина до 40 метра.

Цветът на рамките на скелето е син. Всички части са с износоустойчиво полимерно покритие.

Подробни описание на скелето, информация за устройството, принципи на работа и монтаж, експлоатация и безопасност, можете да намерите на нашия сайт. Изделието е рамково и произведено в съответствие с ТУ 5225-003-37582698-2013. Предназначението му е за извършване на довършителни строителни работи, по фасадите на високи до 40 метра сгради.

Всяко ниво от металното фасадно скеле с полимерно износоустойчиво покритие е високо 2 метра. Широчината на модула по продължение на стената е 2;3 м. Проходът между вертикалните стойки на рамката е с ширина 0,976 м. На работната площадка едновременно са поставени 2 настилки – една работна и една осигурителна. Повърхностното натоварване на металното фасадно скеле с полимерно износоустойчиво покритие е 200 Па (кгс/м2).

Монтажът и демонтажът на скелето ръководи сертифициран технически ръководител. Разбира се, по подразбиране, задължително е преди това:
– да се изучи конструкцията на скелето;
– да се състави схема за монтажа му, която да е изработена и пригодена за съответния обект;
– следва съставяне на списък, съдържащ необходимите елементи;
– окомплектованото скеле се приема от склада, като се проверява съответствието му със списъка с необходими елементи;

Площадката, на която ще се монтира скелето, трябва да е отрамбована, с планирано отвеждане на водата.

Работниците, които ще монтират съответното скеле, следва да бъдат запознати с конструкцията. Те минават и инструктаж относно реда на монтажните работи и основни принципи и начини за закрепване на фасадното метално скеле с износоустойчиво полимерно покритие към стената.

Подробни инструкции можете да намерите в нашия сайт http://www.mkmgrup.eu/ Разбира се, винаги можете да консултирате продукта с нашите специалисти.

Фасадното метално скеле с износоустойчиво полимерно покритие, което предлагаме, е висококачествен продукт, на който можете да се доверите. Имате въпроси? Питайте ни. С удоволствие ще Ви отговорим.







Call Now ButtonОбади се и поръчай